Spjälsäng Tillbehör 

Det finns 249 produkter att välja mellan.
Spjälsängar i stilren design. Tillbehör såsom sängkläder, kuddar, täcken och förvaring. Genomtänkt design för att passa alla barn och de mest kräsna föräldrar. Moderna och Traditionsrika former för ett stilfullt hem.
 • Sängkläder

  Stort utbud av sängkläder / påslakan för barn. Vita, broderade eller färgglada påslakanset. Välj själv hur du vill inreda barnrummet. Kanonpriser! 100% bomull. Exklusiva, bedårande sängkläders startpaket till spjälsägen i 12 delar. De kommer verkligen att pryda ett barnrum. Låt ditt barn sova gott!

 • Sänghimmel & Stativ

  Sänghimmel

  Sänghimlen är något som många barn drömmer om långt efter att de sover i en stor säng. Att det är mysigt att ligga under ett tak av tyg tycker de allra flesta, men det är inte bara mysighetsfaktorn som gör att så många väljer att lägga till sänghimmeln till spjälsängen. Om man satsar på en portabel variant så kan man flytta på den och använda den i olika sammanhang, men det är viktigt att förstå hur man använder sig av den här produkten på ett säkert sätt och att man bara skaffar en konstruktion som är godkänd i Sverige. Det finns sänghimlar med design som hör ihop med sänglakan, kuddar och mer, och så kan man välja en design som är mer neutral och som kan passa ihop med olika typer av inredning och därmed följa med barnet då det växer och behöver en större säng.

  Fördelar med en sänghimmel

  Det där med att sänghimlen är otroligt mysigt är förstås en fördel och många är helt överens om att det ser väldigt gulligt ut då man klär barnets säng med tyg som faller ner längs med sidorna och skapar ett litet rum. Ta tanken ett steg längre och inse vad det här skapar för barnet, just det, en vilsam miljö där det är lättare att falla till ro och sova. De som har testat med sänghimmel säger ofta just det att barnet sover bättre för att det blir tystare och mörkare i sängen. Det här kan ju verkligen vara viktigt då man kanske har ett barn som är lite extra känsligt för ljud och ljus under de timmar då det behöver sova.

  Det finns fler fördelar och det är om man bor på en plats med mycket mygg och insekter. Sänghimlen kan nämligen se till att dessa inte tar sig in till det sovande barnet och då slipper man använda sig av krämer och andra metoder för att hålla blodsugarna på avstånd. Det här kan ju faktiskt vara en anledning till att man vill ordna med en himmel eller ett nät även över ett större barns säng. Det finns ju insekter som inte bits men som barn kan störas av, som till exempel flugor, och dessa slipper man också med hjälp av tyget över och omkring sängen.

  Sist men inte minst så ska vi inte glömma bort våra fyrfota vänner som kan ta för vana att hoppa upp i bebisens säng. Även om barnet med tiden kommer att uppskatta kel med husdjuret så vill man knappast att katten ska hoppa upp och lägga sig på en bebis. Det här kan man undvika med hjälp av en bra sänghimmel som helt enkelt gör att katten inte ens tänker tanken för att det blir för krångligt att ta sig in i sängen.

  Riksförbundet för Rörelsehindrade gav år 2005 ut en bok med namnet Sov gott. Det här är en bra text för alla där man bland annat får veta att textilier kan hjälpa till med att dämpa både ljud och ljus vilket gör det lättare för barn som är känsliga att somna och sova gott. Den här boken ger fler tips om hur man kan inreda ett barnrum för att skapa en miljö där det är mysigt att vila och sova.

  Säkerhet

  Nu är det dock mycket viktigt att man ser till att använda sig av en säker produkt och det här är verkligen något att lägga märke till. Visst kan man sy sin egen sänghimmel men det finns en risk med detta och det är att man använder sig av en konstruktion som kan vara farlig för barnet. En himmel över sängen måste fästas på rätt sätt och den får aldrig riskera att falla ner över barnet. Med långa tygstycken så är det också så att man måste tänka på att barnet vid en viss ålder kommer att kunna greppa tag i tyget och då ska det inte vara farligt. Det är förstås så att man kan fortsätta med den mysiga himlen över sängen även då barnet blir äldre, men då ska man vara noga med att använda sig av en godkänd produkt som kommer att vara säker. 

  Hålla rent

  En del funderar på om det verkligen är så smart att hänga tyg omkring sängen då detta kommer att samla damm, men de som har erfarenhet av sänghimlar vet att dessa faktiskt är rätt så enkla att hålla rena. Dels så kan man ofta tvätta tyget direkt i tvättmaskinen. Under de delar av året då luftfuktigheten är låg så kan man rentav göra barnets sov-miljö bättre genom att låta tyget torka på sin ställning omkring sängen. Det här bidrar till rummets luftfuktighet på ett mycket praktiskt vis. När man inte behöver tvätta men vill damma av så är det bara att skaka ur sänghimlen från fönstret för att sedan hänga den på plats igen.

  Portabla sänghimlar

  När man vill kunna flytta barnets sovplats till olika rum i huset så kan en portabel sänghimmel vara att rekommendera. Det här är en sänghimmel som man fäster i ett stativ som det går att flytta på. Det betyder att man kan ställa den över olika sängar så att barnet alltid får det ombonat. Det här är ju särskilt bra då man kanske befinner sig i rum som kök och vardagsrum där det är mer liv och rörelse och man behöver tyget för att dämpa ner ljud och minska på ljuset. De portabla varianterna är också praktiska då man vill byta säng men vill ta med sig tyget även till den större barnsängen eftersom barnet är så pass fäst vid den.

  En sänghimmel är så söt över barnsängen, men sänghimmel är inte bara vacker och skir utan som ett nät är den det mest effektiva och skonsamma sättet att hålla mygg och insekter borta. Sänghimlar gör det avskärmat och mysigt för ditt barn. Har du en katt kan en sänghimmel fungera som ett hinder för att katten inte hoppar upp i spjälsängen.
  Enkelt att sätta på en stativ för sänghimmel som du kan skruva fast på spjälsängen eller ställa bredvid sängen - en fristående variant.
 • Sängkläder paket
  Sängkläder paket till spjälsängar 100% bomull - många delar. Allt det du behöver till barnsängen Vackert påslakan för barnets sköna nattsömn. Högt och stadigt spjälsängsskydd. Mysigt sänghimmel till spjälsängen och sänghimmelstativ. Smart och praktiskt förvaring och mycket mer
 • Spjälsängsskydd
  Spjälsängsskydd ger extra trygghet för din bebis. Spjälskydd förhindrar att ditt barn slår sig eller klämmer sig mellan spjällen. Spjälsängsskydd skapar även bättre komfort för ditt barn.
  Med ett bra spjälskydd kan ditt barn sova både tryggt och bekvämt.
 • Madrass spjälsäng

  Rätt madrass och en bekväm spjälsäng / barnsäng är viktig för en god natts sömn.
  Vilken madrass ska jag välja till barnsäng?
  En bra madrass är en investering för både hälsa och välbefinnande. Det är extra viktig när det gäller barn. genomsnitt sover nyfödda bebisar 16 timmar on dygnet. Samtidigt som barnets skelett, muskler, nervsystem och organ utvecklas och växer. Tänk på att madrassen ska vara ganska fast för att barnets ansikte inte ska sjunka ner. Den skall inte heller innehålla några giftiga ämne, natur produkter är att föredra. Våra madrasser består bl.a. av kokosskivan som ger stabilitet och luftcirkulation och andra naturliga material beroende på vilken modell man väljer.

 • Sovsäckar & Sovpåsar
 • Täcke, Kudde, Lakan
  Babyn skall sova på rygg och ha en bra kudde och en luftig täcke. Barn skall läggas på kudden så att även axlarna vilar på kudden.
 • Övrig till spjälsäng
  Praktiska tillbehör till spjälsäng t.ex förvaring
Visar 1 - 72 av 249 produkter
 • 180

  Väldigt romantiskt och mysigt sänghimmel till spjälsängen. Skirt, mjukt och följsamt sänghimmelsnät. Fin dekorativ bård runt om upptill.  Sänghimmel är dekorerat med tre stycken hjärtan och ett omtag för att täcka draperingen längst upp på den ovala delen av stativet.  Väldigt praktisk och otroligt dekorativt. Mått: 150x270 cm Stativ finns att köpa till...

  299 kr
  Favorit
 • 562

  Många nyblivna föräldrar tycker att det är svårt att veta vilka sängkläder skall man använda till nyfödda barn. Bebisar har svårare att reglera kroppstemperaturen än vad vuxna har. Ett barn som är för varmt är ofta röd i ansiktet. Känn gärna i nacken eller på magen. Händerna och fötterna är ofta kallare än övriga kroppen men ska inte vara iskalla.  Små...

  349 kr
  Favorit
 • 2070

  Det finns många viktiga saker att tänka på när man väljer madrass till nyfödda barn. I genomsnitt sover nyfödda bebisar 16 timmar om dygnet. Samtidigt som barnets skelett, muskler, nervsystem och organ utvecklas och växer. Namnet Coco Baby kommer sig av att denna babymadrass inkluderar kokosfiber. Madrassen har utvecklats för att passa barnet allteftersom...

  1 399 kr
  Favorit
 • 3933

  Det starka färgerna stimulerar barnets hjärna. Bebisar gillar färger med många kontraster. Rött är en favorit.Med detta i åtanke har företaget White & Black deisgnad detta fantastiska påslakanset som består av 2 delar:-påslakan 120 x 90 cm-örngott 60 x 40 cm Vackra mönster inspirerade av körsbärsblommor med tydliga färgkontraster.100% mjuk, bomull för...

  329 kr
 • 185

  Otroligt smart och praktiskt förvaringsfack till spjälsäng.50x50 cm med knytband och 6 fickor. Knyts enklet fast på ribborna. Tvättas i 30 grader. Ej tumling. Strykas försiktigt på svag värme.

  189 kr
 • 187

  Otroligt smart och praktiskt förvaringsfack till spjälsäng.50x50 cm med knytband och 6 st fickor. Knyts enklet fast på ribbornaTvättas i 30 grader. Ej tumling. Strykas försiktigt på svag värme.

  169 kr 189 kr -20 kr
 • 570

  Spjälsängsskydd i allergisäkert bomullsmaterial längd 180 cm (60x60x60) höjd på gaveln 40 cm, höjd på sidorna 30 cm. Extra tjock och mjuk.Passar alla standard spjälsängar. (60x120) Tvättas i 30°C. Strykas försiktigt på svag värme. Önskar man har spjälskydd runt hela spjälsängen behövs det två stycken. 

  229 kr
 • 1304

  Väldigt romantiskt och mysigt sänghimmel till spjälsängen. I blå tyg. Mått: 150x270 cm Stativ finns att köpa till separat. Klicka här

  295 kr
 • 3157

  Det finns många viktiga saker att tänka på när man väljer madrass till nyfödda barn. I genomsnitt sover nyfödda bebisar 16 timmar on dygnet. Samtidigt som barnets skelett, muskler, nervsystem och organ utvecklas och växer. Hevea Baby madrass har en tjocklek på 9 centimeter och här ingår det 7 cm latex med ett unikt system för ventilation....

  1 259 kr
 • 3934

  Det starka färgerna stimulerar barnets hjärna. Bebisar gillar färger med många kontraster. Den högsta möjliga kontrast är mellan svart och vitt. Rött däremot är en favorit.Med detta i åtanke har företaget White & Black designad detta fantastiska påslakanset som består av 2 delar:-påslakan 120 x 90 cm-örngott 60 x 40 cm Vackra mönster inspirerade av...

  230 kr 329 kr -30%
 • 476

  Otroligt smart och praktiskt förvaringsfack till spjälsäng.50x50 cm med knytband och 6 st fickor. Knyts enklet fast på ribbornaMjuk och skön av högsta kvalitet.Tvättas i 30 grader. Ej tumling. Strykas försiktigt på svag värme.

  189 kr
 • 1852

  En väl designad sovpåse med tre olika funkioner. Barnet ligger bekvämt i filten, ett särskilt sytemet för dragkedjan gör att man kan separera hela sovpåsen till en filt.Man kan även utan att lossa hela sovpåsen separera neder delen så att man lätt och bekvämt kan bytar blöja på barnet. Mjukt och säkert matrial utan risk för överhettning av barnet. Ingår...

  349 kr
 • 2891

  Romantiskt och mysigt sänghimmel till spjälsängen. Skirt, mjukt och följsamt sänghimmelsnät. Bred bomulbård i rosa runt om upptill.  Sänghimmel är dekorerat med tre stycken rosa hjärtan och ett omtag för att täcka draperingen längst upp på den ovala delen av stativet.  Väldigt praktisk och otroligt dekorativt. Mått: 150x270 cm Stativ finns att köpa till...

  295 kr
 • 3156

  Activia Duo är madrassen för spjälsängen som anpassas aktivt efter barnets ålder. Denna madrass inkluderar skumgummi med olika hårdhet. Ett skumgummilager på 4 cm är hårt medan den andra på 4 cm är mellanhårt. Det här innebär att man kan använda den hårda sidan för det nyfödda barnet och sedan vända madrassen efter cirka ett halvår. På så vis så ser man...

  1 090 kr
 • 3313

  Mjuka och sköna sängkläder (påslakan och örngott) med vackert barnmotiv. Barn behöver sömn för att hjärnan och kroppen ska kunna växa och återhämta sig. Det bästa man kan göra för sitt barns sömn är att skapa förutsättningar för bra och behagliga sömnvanor. Bra madrass och fina sängkläder ger god sovkomfort. Med sängkläder Spring Green bäddar du för god...

  299 kr
 • 449

  Spjälsängsskydd i allergisäkert bomullsmaterial längd 180 cm (60x60x60) höjd på gaveln 40 cm, höjd på sidorna 30 cmPassar alla standard spjälsängar. (60x120) Tvättas i 30°C. Strykas försiktigt på svag värme

  240 kr
 • 705

  Påslakan och örngott med broderat krona och text Little Princess i vit. Riktigt söta sängkläder till spjälsägen! Uppskattad present vid dop, födelsedag eller annan festlig tillställning.Tvätt 60°C.100% bomull.Mått: Påslakan: 120 x 90 cm, Örngott: 60 x 40 cm OBS! Spjälsängsskydd ingår inte, men kan köpas separat här.

  249 kr
 • 981

  Otroligt smart och praktiskt förvaringsfack till spjälsäng.50 x 50 cm med knytband och 6 st fickor. Kan hängas utanför sägen och förvara bla. blojör eller babyartiklar. Knyts enklet fast på ribborna.Tvättas i 30 grader. Ej tumling. Strykas försiktigt på svag värme.

  189 kr
 • 1016

  Väldigt romantiskt och mysigt vit sänghimmel till spjälsängen. Tjockare, inte genomskinligt vitt bomullstyg med en dekoration i chiffong och två hängande hjärtan. Mått: 150 x 270 cm Stativ finns att köpa till separat. Klicka här Our baby's little room

  329 kr
 • 1853

  En väl designad sovpåse med tre olika funkioner. Barnet ligger bekvämt i filten. Ett särskilt sytem för dragkedjan gör att man kan separera hela sovpåsen till en filt. Man kan även utan att lossa hela sovpåsen separera nedre delen så att man lätt och bekvämt bytar blöja på barnet. Mjukt och säkert material utan risk för överhettning. En platt kudde...

  349 kr
 • 3155

  Den som är ute efter en riktigt bra madrass till spjälsängen nöjer sig inte med näst bäst. Ett barn som växer behöver extra mycket stöd under natten eftersom mycket av utvecklingen sker just när barnet sover längre stunder. Med tanke på detta så känns det tryggt att veta att bebisen ligger på den allra bästa madrassen och många hävdar att Celebrities Baby...

  1 790 kr
 • 450

  Spjälsängsskydd i allergisäkert bomullsmaterial längd 180 cm (60x60x60) höjd på gaveln 40 cm, höjd på sidorna 30 cmPassar alla standard spjälsängar. (60x120) Tvättas i 30°C. Strykas försiktigt på svag värme

  240 kr
 • 637

  Dra-på lakan för spjälsäng, i stretchfrotté 120x60 cm, med 12cm hörn. Dra på lakan håller lakan på plats. Lakan är Öko Tex certifierade. Det innebär att tillverkaren kan garantera frånvaron av skadliga ämnen i produkterna. Material: 85% bomull 15% polyester. Vikt/m²: 180/g/m2. Tvätt: 60°C

  89 kr
 • 702

  Påslakan och örngott med broderat krona och text Little Prince i vit. Riktigt söta sängkläder till spjälsägen! Uppskattad present vid dop, födelsedag eller annan festlig tillställning.Tvätt 60°C.100% bomull. Mått: Påslakan: 120 x 90 cm, Örngott: 60 x 40 cm OBS! Spjälsängsskydd ingår inte, men kan köpas separat här.

  249 kr
 • 982

  Otroligt smart och praktiskt förvaringsfack till spjälsäng.50 x 50 cm med knytband och 6 st fickor. Kan hängas utanför sägen och förvara bla. blojör eller babyartiklar. Knyts enklet fast på ribborna.Tvättas i 30 grader. Ej tumling. Strykas försiktigt på svag värme.

  189 kr
 • 987

  Lyxig sängkläder paket i 100% bomull - 12 delar (se nedan vad som ingår i paketet)

  1 690 kr
 • 1854

  En väl designad sovpåse med tre olika funkioner. Barnet ligger bekvämt i filten, ett särskilt sytemet för dragkedjan gör att man kan separera hela sovpåsen till en filt.Man kan även utan att lossa hela sovpåsen separera neder delen så att man lätt och bekvämt kan bytar blöja på barnet. Mjukt och säkert matrial utan risk för överhettning av barnet. Kudde...

  349 kr
 • 3316

  En dekorativ sänghimmel och myggnät i ett, som går över hela spjälsängen. Tyg: blå voile, lätt och tunn, nästan transparent väv. Det speciella materialet ger full luftgenomsläpplighet och släpper igenom ett behagligt ljus. En vacker satinkant runt hela sänghimlen. Hängande sängmobil i form av två hjärtan ingår. OBS! Endast sänghimmel. Stativ köpes separat...

  395 kr
 • 441

  Spjälsängsskydd i allergisäkert bomullsmaterial längd 180 cm (60x60x60) höjd på gaveln 40 cm, höjd på sidorna 30 cmPassar alla standard spjälsängar. (60x120) Tvättas i 30°C. Strykas försiktigt på svag värme

  240 kr
 • 699

  Påslakan och örngott med broderat krona och text Little Prince i blå. Riktigt söta sängkläder till spjälsägen! Uppskattad present vid dop, födelsedag eller annan festlig tillställning.Tvätt 60°C.100% bomull. Mått: Påslakan: 120 x 90 cm, Örngott: 60 x 40 cm OBS! Spjälsängsskydd ingår inte, men kan köpas separat här.

  249 kr
 • 830

  Smart och praktiskt förvaringsfack till spjälsäng. Påsydda fickor i sött blommigt tyg med röda blommor50x50 cm med knytband och 6 st fickor. Knyts enklet fast på ribborna. Perfekt för att förvara nappar, flaskor och andra små babysaker.Tvättas i 30 grader. Ej tumling. Strykas försiktigt på svag värme.

  189 kr
 • Produkt tillgängligt i annat utförande
  1759

  Volang som man fäster runt kanten. Den förvandlar spjälsäng till romantisk drömsäng. Passar till alla standard spjälsängar med mått 120 x 60 cm eller 140 x 70 cm. En otrolig söt detalj som gör spjälsängen komplett.  Mått: Längd ca. 27 cm

  189 kr
 • 2998

  När barnet är nyfött så rekommenderar en del barnmörskor inte att använda en kudde. Men en tunn mjuk kudde kan avlasta trycket mot huvudet och på det viset minska risken för att bakhuvudet blir platt. Faktum är att barn kan sova länge utan någon som helst support för huvudet, men förr eller senare är det bra att satsa på något som är hälsosamt för barnets...

  225 kr
 • 3382

  En stor, dekorativt sänghimmel och ett skyddande myggnät i ett, som går över hela spjälsängen. Dekorerad med en tyguppsättning i form av en "ros" som täcker hål längst upp vid sänghimmelstativ. En vacker hänge med två stycken hjärtan ingår. Satinkant runt hela sänghimlen  Tyg: Voile, lätt och tunn, nästan transparent väv. Det speciella materialet ger full...

  399 kr
 • 700

  Spjälsängsskydd i allergisäkert bomullsmaterial längd 180 cm (60x60x60) höjd på gaveln 40 cm, höjd på sidorna 30 cm. Vacker brodyr: krona och text Little Prince i blå. Passar alla standard spjälsängar. (60x120) Tvättas i 30°C. OBS! Påslakanset ingår inte , men kan köpas separat här 

  259 kr
 • 834

  En underbar sängkläder paket där allt du behöver till spjälsängen är redan förberett, paketerat och klart. Livet blir enklare då man få allt i ett paket - 12 delar (se nedan vad som ingår i paketet)

  1 690 kr
 • 1760

  Volang som man fäster runt kanten. Den förvandlar spjälsäng till romantisk drömsäng. Passar till alla standard spjälsängar med mått 120 x 60 cm eller 140 x 70 cm. En otrolig söt detalj som gör spjälsängen komplett. Mått höjd ca 27 cm I vitt bomullstyg.

  189 kr
 • 3071

  Det här är verkligen en klassisk design som kan få hjärtat att sjunga av glädje. Skirt, romantiskt och samtidigt så säkert och trygg. Precis det som du vill ha till din lilla vän som förtjänar en säker och trygg miljö att sova och vila i. Den ovala delen av stativet kan täckas med ett omtag och den extra tygbården i rosa som sitter längst upp förstärker...

  395 kr
 • 3111

  Extra örngott / överdrag till kilkudde Smart. Med denna baby kudde som är kilformad så ger man barnet en säker övergång från sömn utan kudde till sovande med kudde.  Mått: 60 x 36 cm

  99 kr
 • 3928

  Madrass till spjälsäng som består av latexlagret på 5 cm och kokosfiberlagret på 2 cm. Original Disney Nalle Puh överdrag i 100% bomull.Madrassen har utvecklats för att passa barnet allteftersom det växer. När bebisen kommer hem så vänder man sidan med kokosfiber upp. Denna sida är hårdare och passar barnet tills det är omkring 3-4 månader gammalt....

  1 499 kr
 • 179

  En dekorativt sänghimmel och ett skyddande myggnät i ett, som går över hela spjälsängen. Bred 480cm, längd 175cm. Tyg: Voile, lätt och tunn, nästan transparent väv. Det speciella materialet ger full luftgenomsläpplighet och släpper igenom ett behagligt ljus. En vacker satinkant runt hela sänghimlen.Dekorerad med en "ros" som täcker hål längst upp vid...

  389 kr
 • 1940

  Svepa in din lilla bebis för en bättre sömn. Genom att linda bebisar skapas det ett lätt tryck runt kroppen som de flesta spädbarn upplever som tryggt, eftersom det påminner om hur det kändes att ligga i livmodern. Många nyfödda tycker om att vara lindad. De blir lugna och somnar lättare. Linda inte bebisen för hårt. Baby Wrap tillverkat i en tunn ,...

  189 kr
 • 3314

  Mjuka och sköna sängkläder (påslakan och örngott) med vackert barnmotiv. Barn behöver sömn för att hjärnan och kroppen ska kunna växa och återhämta sig. Det bästa man kan göra för sitt barns sömn är att skapa förutsättningar för bra och behagliga sömnvanor. Bra madrass och fina sängkläder ger god sovkomfort. Med sängkläder Spring Red bäddar du för god...

  299 kr
 • 24

  Lyxig sängkläder paket i 100% bomull - 12 delar (se nedan vad som ingår i paketet) Här har du allt-i-ett! Passar alla standard spjälsängar med mått: 120 x 60 cm Letar du efter vackra sängkläder till spjälsäng? Titta på alla vara sängkläder paket: Klicka HÄR

  1 590 kr
 • 178

  En stor, dekorativt sänghimmel och ett skyddande myggnät i ett, som går över hela spjälsängen. Dekorerad med en tyguppsättning i form av en "ros" som täcker hål längst upp vid sänghimmelstativ. En vacker blå rosett och en hänge med broderad nalle ingår. Tyg: Voile, lätt och tunn, nästan transparent väv. Det speciella materialet ger full...

  399 kr
 • 1110

  Otroligt smart och praktiskt förvaringsfack till spjälsäng. Fint Safari motiv.50 x 50 cm med knytband och 6 st fickor. Kan hängas utanför sägen och förvara bla. blojör eller babyartiklar. Knyts enklet fast på ribborna.Tvättas i 30 grader. Ej tumling. Strykas försiktigt på svag värme.

  159 kr 189 kr -30 kr
 • 1860

  Ett utmärkt underlakan som är vattentätt och skyddar sängen. Otroligt, men lakanet är i 100% bomull som till skillnad från andra lakan inte har någon vaxduk under till, andas samtidigt som den skyddar. Noga utvalda matrial baserade på avancerad teknologi, allt för barnets känsliga hud. Kan tvättas upp till 90 grader. Storlek 65 x 90 cm eller 120x65

  179 kr
 • 2236

  Man har länge lindat in spädbarn för att de ska känna sig tryggare.Genom att linda bebisar skapas det ett lätt tryck runt kroppen som de flesta spädbarn upplever som tryggt, eftersom det påminner om hur det kändes att ligga i livmodern. Många nyfödda tycker om att vara lindad. De blir lugna och somnar lättare. Linda inte bebisen för hårt. Baby Wrap för...

  189 kr
 • 3110

  Extra örngott / överdrag till kilkudde. Kilformad kudde till spjälsäng underlättar sömnen vid förkylning, öronbesvär , men passar även bra som året runt kudde. Örngott i frotté : 82% bomull, 18% polyester. Kan tvättas i 60 grader. Mått: 60 x 36 cm  Kilkudden kan köpas Här .

  79 kr
 • 3847

  Ett två delat sängkläder paket med örngott och påslakan med söt nalle i serien Bianco. Påslakanset i 100 % bomull. Ditt barn kommer sova som en prins eller prinsessa i dessa mjuka sängkläder. Riktigt gullliga sängkläderTäcke och kudde kan köpas separat. Klicka på knappen nedan:TÄCKE OCH KUDDE TILL SPJÄLSÄNG MåttPåslakan: 130 x 100 cmÖrngott: 60 x 40...

  299 kr
 • 1111

  Otroligt smart och praktiskt förvaringsfack till spjälsäng. Fint Nalle motiv.50 x 50 cm med knytband och 6 st fickor. Kan hängas utanför sägen och förvara bla. blojör eller babyartiklar. Knyts enklet fast på ribborna.Tvättas i 30 grader. Ej tumling. Strykas försiktigt på svag värme.

  159 kr 189 kr -30 kr
 • 2068

  Det finns många viktiga saker att tänka på när man väljer madrass till nyfödda barn. Den här madrassen är luftig, skyddar ryggraden och har bra stöd som formar sig efter kroppen. Bra luftcirkulation garanterar en god natts sömn. Struktur: Kokosfiber - skumgummi- bovete/ dinkel. Överdraget: 30% bomull, 70% polyester, kan tvättas i maskin - 40 grader. Mått:...

  749 kr
 • 2237

  Man har länge lindat in spädbarn för att de ska känna sig tryggare.Genom att linda bebisar skapas det ett lätt tryck runt kroppen som de flesta spädbarn upplever som tryggt, eftersom det påminner om hur det kändes att ligga i livmodern. Många nyfödda tycker om att vara lindad. De blir lugna och somnar lättare. Linda inte bebisen för hårt. Miracle blanket...

  189 kr
 • 3331

  En stor, dekorativt sänghimmel och ett skyddande myggnät i ett, som går över hela spjälsängen. Dekorerad med en tyguppsättning i form av en "ros" som täcker hål längst upp vid sänghimmelstativ. En vacker vit rosett och en hänge med broderad nalle ingår. Satinkant runt hela sänghimlen  Tyg: Voile, lätt och tunn, nästan transparent väv. Det speciella...

  399 kr
 • 2238

  Man har länge lindat in spädbarn för att de ska känna sig tryggare.Genom att linda bebisar skapas det ett lätt tryck runt kroppen som de flesta spädbarn upplever som tryggt, eftersom det påminner om hur det kändes att ligga i livmodern. Många nyfödda tycker om att vara lindad. De blir lugna och somnar lättare. Linda inte bebisen för hårt. Baby Wrap för...

  189 kr
 • 3309

  Söta Sängkläder till spjälsängen. Ljus rosa nyanser med djur motiv. Tillverkade av 100% vävd bomull av högsta kvalitet. Mjukt och slitstarkt material som ger riktigt bra sovkomfort. Sängkläderna ändrar inte färg eller form. Tvätt : 40 grader2 delar: påslakan och örngott Täcke och kudde kan köpas separat. Klicka på knappen nedan:TÄCKE OCH KUDDE TILL...

  299 kr
 • 3332

  En stor, dekorativt sänghimmel och ett skyddande myggnät i ett, som går över hela spjälsängen. Dekorerad med en tyguppsättning i form av en "ros" som täcker hål längst upp vid sänghimmelstativ. Satinkant runt hela sänghimlen. En vacker rosa rosett och en hänge med broderad nalle ingår. Tyg: Voile, lätt och tunn, nästan transparent väv. Det speciella...

  399 kr
 • 3835

  Madrass till spjälsäng i skumgummi med överdrag i 100% bomull. Passar alla spjälsängar med standardmått. Madrassen har en tjocklek på 5 cm. En enkel men skön madrass för ditt barn. Avtagbart överdrag för att lätt kunna tvätta vid behov. Mått: 120 x 60 cmÖverdrag: 100% bomull

  279 kr
 • 45

  Sängkläderna och sänghimmel är i lila nyanser. 13 delar (se nedan vad som ingår i paketet) Startpaket innehåller följande:1. Örngott 40x60 cm2. Påslakan 90 x 120 cm3. Spjälsängsskydd i allergisäkert bomullsmaterial l -180 cm, höjd på gaveln 40 cm,höjd på sidorna 30 cm4. Täcke - Stoppning av siliconiserad hålfiber. allergisäkert    5. Kudde - Stoppning av...

  1 595 kr 1 795 kr -200 kr
 • 798

  Spjälsängsskydd i allergisäkert bomullsmaterial längd 180 cm (60x60x60) höjd på gaveln 40 cm, höjd på sidorna 30 cm. Vacker brodyr: krona och text Little Princess i rosa. Passar alla standard spjälsängar. (60x120) Tvättas i 30°C. OBS! Påslakanset ingår inte , men kan köpas separat här 

  259 kr
 • 2239

  Genom att linda bebisar skapas det ett lätt tryck runt kroppen som de flesta spädbarn upplever som tryggt, eftersom det påminner om hur det kändes att ligga i livmodern. Många nyfödda tycker om att vara lindad. De blir lugna och somnar lättare. Linda inte bebisen för hårt. Baby Wrap för spädbarn upp till 7 kg. 100% bomull.

  189 kr
 • 2738

  En underbar sänghimmel i plysch och tyll från söta pumpkin serien. En serie med milda pastell färger och mjuka former. Gosigt mjuka produkter med fantasifulla mönster som sätter färg och form på barnrummet. Serien pumpkin passar utmärkt till möbel serien star. Finns fler artiklar med samma motiv.Sänghimlen är dekorerad med stjärnor,och måne, kommer i vit...

  429 kr
 • 3311

  Fantastiska sängkläder i 100% vävd bomull med mycket skön sovkomfort. Färgglatt påslakanset (påslakan+örngott) till spjälsäng med fina barnmotiv. Ett nyfött barn sover cirka 16 timmar om dygnet. Bädda för god sömn.  Sängkläderna ändrar inte färg eller form. Tvätt : 40 grader Täcke och kudde kan köpas separat. Klicka på knappen nedan:TÄCKE OCH KUDDE TILL...

  299 kr
 • 704

  Spjälsängsskydd i allergisäkert bomullsmaterial längd 180 cm (60x60x60) höjd på gaveln 40 cm, höjd på sidorna 30 cm. Vacker brodyr: krona och text Little Prince i vit. Passar alla standard spjälsängar. (60x120) Tvättas i 30°C. OBS! Påslakanset ingår inte , men kan köpas separat här 

  259 kr
 • 2240

  Man har länge lindat in spädbarn för att de ska känna sig tryggare.Genom att linda bebisar skapas det ett lätt tryck runt kroppen som de flesta spädbarn upplever som tryggt, eftersom det påminner om hur det kändes att ligga i livmodern. Många nyfödda tycker om att vara lindad. De blir lugna och somnar lättare. Linda inte bebisen för hårt. Baby Wrap för...

  189 kr
 • 3190

  Mammor som ammar vet hur skönt det är med stöd för bebins nacke och rygg, och mini kudden Blomma passar alldeles utmärkt i detta syfte. Den är också utformad på ett sätt som gör att man kan vagga barnet på ett bekvämt sätt då man sitter eller står. När barnet inte längre behöver ammas eller vaggas så ska man inte kasta ut mini kudden Blomma! Den kan...

  149 kr
 • 3312

  Fantastiska sängkläder i 100% vävd bomull med mycket skön sovkomfort. Färgglatt påslakanset (påslakan+örngott) till spjälsäng med fina barnmotiv i vit-rött. Ett nyfött barn sover cirka 16 timmar om dygnet. Goda sömnvanor är en viktig del av en bra livsstil. Bädda för god sömn.  Köp täcke och kudde som passar till sängkläderna: KLICKA HÄR Sängkläderna...

  299 kr
 • 274

  Tjock, mjuk och skön filt / täcke. Nu behöver du inte fundera om du skall använda täcke eller filt till din bebis. Velour bomull täcke/filt fungerar nämligen som ett bra alternativ till båda. Passar perfekt som en lite täcke eller en lekmatta. Mått: 75x75cm Filt har två sidor - en i 100% bomull och den andra i bomullsvelour (80% bomull, 20% polyester)...

  289 kr
 • 828

  Spjälsängsskydd i allergisäkert bomullsmaterial längd 180 cm (60x60x60) höjd på gaveln 40 cm, höjd på sidorna 30 cm. Vacker brodyr: krona och text Little Princess. Passar alla standard spjälsängar. (60x120) Tvättas i 30°C. OBS! Påslakanset ingår inte , men kan köpas separat här 

  259 kr
 • 1301

  Lyxig sänghimmel till spjälsäng eller barnsäng. Sänghimmel skapar en trygg och skön sovmiljö för barnet. En riktigt söt dekoration av en barnsäng. Mått: 480x175 cm  OBS! Endast sänghimmel. Sängkläder, möbler, stativ ingår inte.Stativ finns att köpa till separat. Klicka här

  349 kr
 • 2241

  Man har länge lindat in spädbarn för att de ska känna sig tryggare.Genom att linda bebisar skapas det ett lätt tryck runt kroppen som de flesta spädbarn upplever som tryggt, eftersom det påminner om hur det kändes att ligga i livmodern. Många nyfödda tycker om att vara lindad. De blir lugna och somnar lättare. Linda inte bebisen för hårt. Baby Wrap för...

  189 kr
 • 3108

  Madrass Soft Klima Plus består av ett skumgummilager på 4 cm. Madrass har ventilation hål med jämna mellanrum för att ge optimal luftcirkulation.Detta kommer att se till att ditt barn kommer att förbli bekväm hela tiden. Överdraget kan maskintvättas i 60°C. Material: Överdrag: Jacquard: 33% bomull, 33% polyester (fyllning), 34% PA Madrass: Hålperforerad...

  399 kr