Doppresent & Gåvor 

Det finns 198 produkter att välja mellan.

Grattis, vad roligt! Då någon man tycker om har fått barn så är det klart att man blir glad och att man vill visa att man bryr sig med en liten present. 

Tiden går snabbt och plötsligt så får du en inbjudan för att fira deras nya familjemedlem. Oavsett vilka traditioner man har så är det alltid fint med en personlig doppresent, men hur ska du få...

Grattis, vad roligt! Då någon man tycker om har fått barn så är det klart att man blir glad och att man vill visa att man bryr sig med en liten present. 

Tiden går snabbt och plötsligt så får du en inbjudan för att fira deras nya familjemedlem. Oavsett vilka traditioner man har så är det alltid fint med en personlig doppresent, men hur ska du få tag i en present till det nyfödda barnet som är både praktisk och unik? 

En filt som doppresent till en bebis kommer att uppskattas både av barnet och av föräldrarna. De behövs i vagnen, i barnstolen, hemma i sängen, på utflykten och då man leker på golvet. Filten är trots allt inte tillräckligt personlig. Lösningen är enkel. Satsa på en filt med namn! Det här är en filt där barnets namn finns med och det gör att den känns mycket mer personlig och speciell. Dessutom så kan föräldrar dra stor nytta av att ha filten som man aldrig blandar ihop med andras filtar då man snabbt ser sitt barns namn på den. 
Nyfödda barn är inte intresserade av leksaker, och om man ska köpa en leksak som doppresent, så bör man satsa på något som fungerar för den motoriska utvecklingen. Här handlar det om mindre leksaker som är till för barnet att greppa och titta på, mobiler som man hänger över spjälsängen och baby-gym som även har funktionen som lekmatta. Barn växer dock snabbt och snart har de mycket glädje och nytta av en gåbil, aktivitetsbord eller hoppdjur.
Den första tiden med ett nyfött barn är intensiv, och ofta så glömmer man bort att skriva ner speciella händelser eller ens ta bilder. Allting går så fort och man tänker att man ändå kommer att komma ihåg det där första leendet eller då Pappa hoppade åt sidan som ett skrämt djur vid ett överaskande blöjbyte… Med en minneslåda så glömmer man inget, och det här är en riktigt trevlig doppresent. Vad man ska lägga i minneslådan är förstås privat. Alla har sina egna tankar om vad som är viktigt. Foton och texter brukar vara populära. Man kan till exempel skapa ett litet album med bilder och text där man berättar mer om det som man ser på bilden. Är man nära släkting, moster, mormor, faster, farmor, så kan man ju pyssla med lådan under flera år för att sedan överraska med den vid ett senare tillfälle. Det här kan verkligen bli en helt otrolig present som ingen hade förväntat sig!
Födelsedagståg är idag en mycket populär och uppskattad doppresent . Den passar både pojke och flicka och kan användas under många år framöver.
Oavsett om föräldrar väljer ett dop i kyrkan eller hemma, en formell namngivningsceremoni eller helt enkelt bara en fest för att fira barns namngivning, är det alltid trevlig att komma med en genomtänkt present.

Mer
 • Personlig Babyfilt med...

  Filt med namn blir en vacker, personlig namngivningsfest present eller doppresent som blir ett minne av barnets födelse livet ut. En vävd babyfilt med namn är dessutom oerhört charmigt. Eftersom varje babyfilt tillverkas efter beställning, så är den unik och personlig i sin utformning. Den är mycket lättskött och behåller färgen och formen, även efter många tvättar. Levereras i presentkartong. Filten är gjord av anti-allergisk 100% organisk, ekologisk bomull av högsta kvalitet. Filtar kan man aldrig få för många av, därför hos oss hittar ni även gallerfiltar, babyfiltar i bomullsflanell, pärlsammetsfiltar, filtar i ekologisk lammull m.m.

 • Personlig bok

  Personlig bok där ditt barn har huvudrollen bland sina nära och kära! Böcker med eller utan bilder är väldigt viktiga för barn. Genom att läsa boken tillsammans lär sig barnet nya ord och begrepp och får kunskap om världen runt omkring. Barn växer upp i en värld av symboler och bilder. Observerar omvärlden och möter en rad budskap som formar deras vardag. Personliga böcker ger de möjlighet att kliva in i en annan värld där de möter andra människor och djur.

  Personlig bok är en uppskattad doppresent.

 • Minneslåda

  Minneslåda där tiden stannar

  Den första tiden med ett nyfött barn är intensiv, och ofta så glömmer man bort att skriva ner speciella händelser eller ens ta bilder. Allting går så fort och man tänker att man ändå kommer att komma ihåg det där första leendet eller då Pappa hoppade åt sidan som ett skrämt djur vid ett överaskande blöjbyte…

  Med en minneslåda så glömmer man inget, och det här är en riktigt trevlig present till någon som snart ska bli förälder.

  Ett minne för barn och förälder.

  Minneslådan är en låda där man får plats med minnen från barnets första år. Man kan lägga i saker som de första skorna, en hårlock, bilder, ljudupptagningar och annat som blir roligt att ta del av längre fram. Numera så kan man skaffa specialutvecklade minneslådor där man även kan dekorera utsidan med minnen. Den här typen av minneslåda har plats för bilder, fotavtryck och annat fint på lådans utsida. När man tar fram lådan så kommer den alltid att väcka skratt och förundran. Barnet som kanske har blivit några år kommer också att tycka att det är särskilt roligt att se bilder, film och leksaker från det allra första året. Man kan förvara lådan synligt på en hylla för att den är så fin, eller lägga undan den så att det alltid blir till en överraskning då den kommer fram igen.

  Vad ska man lägga i lådan?

  Vad man ska lägga i minneslådan är förstås privat. Alla har sina egna tankar om vad som är viktigt. Foton och texter brukar vara populära. Man kan till exempel skapa ett litet album med bilder och text där man berättar mer om det som man ser på bilden. Man kan också spara filmer och bilder på en CD-skiva som man lägger ner i lådan. Barnets favoritleksak kanske kommer att hänga med ett tag, men om inte så får den åka ner i lådan. Nappen, de första skorna, favoritflaskan, smycken från far- och morföräldrar är andra exempel på sådant som kan passa i lådan.

  En fin present

  Man kan ge den här typen av minneslåda som present men frågan är om föräldrarna som får den har tid med att göra i ordning allt som bör finnas i lådan. Om man vet att det handlar om föräldrar som kommer att älska idén men som knappast kommer att lyckas genomföra uppgiften så ska man hjälpa till. Vänta med att ge lådan till ettårsdagen och se då till att den redan innehåller bilder, film och annat som ger en bra grund att bygga vidare på. Är man nära släkting, moster, mormor, faster, farmor, så kan man ju pyssla med lådan under flera år för att sedan överraska med den vid ett senare tillfälle. Det här kan verkligen bli en helt otrolig present som ingen hade förväntat sig!

 • Personlig filt med...

  Personlig babyfilt med barnets namn, födelsedatum, vikt, längd och en vävd bild på ett stjärntecken.

  Annorlunda och personlig doppresent.

 • Fotoalbum & Fotoram
 • Födelsedagståg

  Födelsedagståg är en utmärkt dekoration på födelsedagsbordet och även en mycket populär dopgåva. Fin att dekorera med ljus och siffror.

 • Babykort & Barnkort
  Babykort och Barnkort med professionell design. Komplettera din present med ett personligt kort Passar bra med doppresent och med födelsedagspresent.
 • Present till bebis

  Välj bland många fina presenter till nyfödd bebis. Det är en fin gest att ge bort en gåva när man träffar en liten bebis för första gången. En välkommen  till världen present som är kul, kanske annorlunda och lite lyxig. 

 • Namnposter / namntavla
  Personlig namnposter / namntavla innehåller barns personliga uppgifter såsom namn, födelsedatum, födelsetimma, vikt och längd vid födseln. Unik dekoration för barn och barnrum och ett minne för livet. Pryder sin plats på alla väggar eller hyllor
  Personlig doppresent eller namngivningspresent.
Visar 1 - 72 av 198 produkter