Doppresent & Gåvor 

Det finns 175 produkter att välja mellan.

Grattis, vad roligt! Då någon man tycker om har fått barn så är det klart att man blir glad och att man vill visa att man bryr sig med en liten present. 

Tiden går snabbt och plötsligt så får du en inbjudan för att fira deras nya familjemedlem. Oavsett vilka traditioner man har så är det alltid fint med en personlig doppresent, men hur ska du få...

Grattis, vad roligt! Då någon man tycker om har fått barn så är det klart att man blir glad och att man vill visa att man bryr sig med en liten present. 

Tiden går snabbt och plötsligt så får du en inbjudan för att fira deras nya familjemedlem. Oavsett vilka traditioner man har så är det alltid fint med en personlig doppresent, men hur ska du få tag i en present till det nyfödda barnet som är både praktisk och unik? 

En filt som doppresent till en bebis kommer att uppskattas både av barnet och av föräldrarna. De behövs i vagnen, i barnstolen, hemma i sängen, på utflykten och då man leker på golvet. Filten är trots allt inte tillräckligt personlig. Lösningen är enkel. Satsa på en filt med namn! Det här är en filt där barnets namn finns med och det gör att den känns mycket mer personlig och speciell. Dessutom så kan föräldrar dra stor nytta av att ha filten som man aldrig blandar ihop med andras filtar då man snabbt ser sitt barns namn på den. 
Nyfödda barn är inte intresserade av leksaker, och om man ska köpa en leksak som doppresent, så bör man satsa på något som fungerar för den motoriska utvecklingen. Här handlar det om mindre leksaker som är till för barnet att greppa och titta på, mobiler som man hänger över spjälsängen och baby-gym som även har funktionen som lekmatta. Barn växer dock snabbt och snart har de mycket glädje och nytta av en gåbil, aktivitetsbord eller hoppdjur.
Den första tiden med ett nyfött barn är intensiv, och ofta så glömmer man bort att skriva ner speciella händelser eller ens ta bilder. Allting går så fort och man tänker att man ändå kommer att komma ihåg det där första leendet eller då Pappa hoppade åt sidan som ett skrämt djur vid ett överaskande blöjbyte… Med en minneslåda så glömmer man inget, och det här är en riktigt trevlig doppresent. Vad man ska lägga i minneslådan är förstås privat. Alla har sina egna tankar om vad som är viktigt. Foton och texter brukar vara populära. Man kan till exempel skapa ett litet album med bilder och text där man berättar mer om det som man ser på bilden. Är man nära släkting, moster, mormor, faster, farmor, så kan man ju pyssla med lådan under flera år för att sedan överraska med den vid ett senare tillfälle. Det här kan verkligen bli en helt otrolig present som ingen hade förväntat sig!
Födelsedagståg är idag en mycket populär och uppskattad doppresent . Den passar både pojke och flicka och kan användas under många år framöver.
Oavsett om föräldrar väljer ett dop i kyrkan eller hemma, en formell namngivningsceremoni eller helt enkelt bara en fest för att fira barns namngivning, är det alltid trevlig att komma med en genomtänkt present.

Mer
 • Personlig Babyfilt med...

  Filt med namn blir en vacker, personlig namngivningsfest present eller doppresent som blir ett minne av barnets födelse livet ut. En vävd babyfilt med namn är dessutom oerhört charmigt. Eftersom varje babyfilt tillverkas efter beställning, så är den unik och personlig i sin utformning. Den är mycket lättskött och behåller färgen och formen, även efter många tvättar. Levereras i presentkartong. Filten är gjord av anti-allergisk 100% organisk, ekologisk bomull av högsta kvalitet. Filtar kan man aldrig få för många av, därför hos oss hittar ni även gallerfiltar, babyfiltar i bomullsflanell, pärlsammetsfiltar, filtar i ekologisk lammull m.m.

 • Personlig bok

  Personlig bok där ditt barn har huvudrollen bland sina nära och kära! Böcker med eller utan bilder är väldigt viktiga för barn. Genom att läsa boken tillsammans lär sig barnet nya ord och begrepp och får kunskap om världen runt omkring. Barn växer upp i en värld av symboler och bilder. Observerar omvärlden och möter en rad budskap som formar deras vardag. Personliga böcker ger de möjlighet att kliva in i en annan värld där de möter andra människor och djur.

  Personlig bok är en uppskattad doppresent.

 • Minneslåda

  Minneslåda där tiden stannar

  Den första tiden med ett nyfött barn är intensiv, och ofta så glömmer man bort att skriva ner speciella händelser eller ens ta bilder. Allting går så fort och man tänker att man ändå kommer att komma ihåg det där första leendet eller då Pappa hoppade åt sidan som ett skrämt djur vid ett överaskande blöjbyte…

  Med en minneslåda så glömmer man inget, och det här är en riktigt trevlig present till någon som snart ska bli förälder.

  Ett minne för barn och förälder.

  Minneslådan är en låda där man får plats med minnen från barnets första år. Man kan lägga i saker som de första skorna, en hårlock, bilder, ljudupptagningar och annat som blir roligt att ta del av längre fram. Numera så kan man skaffa specialutvecklade minneslådor där man även kan dekorera utsidan med minnen. Den här typen av minneslåda har plats för bilder, fotavtryck och annat fint på lådans utsida. När man tar fram lådan så kommer den alltid att väcka skratt och förundran. Barnet som kanske har blivit några år kommer också att tycka att det är särskilt roligt att se bilder, film och leksaker från det allra första året. Man kan förvara lådan synligt på en hylla för att den är så fin, eller lägga undan den så att det alltid blir till en överraskning då den kommer fram igen.

  Vad ska man lägga i lådan?

  Vad man ska lägga i minneslådan är förstås privat. Alla har sina egna tankar om vad som är viktigt. Foton och texter brukar vara populära. Man kan till exempel skapa ett litet album med bilder och text där man berättar mer om det som man ser på bilden. Man kan också spara filmer och bilder på en CD-skiva som man lägger ner i lådan. Barnets favoritleksak kanske kommer att hänga med ett tag, men om inte så får den åka ner i lådan. Nappen, de första skorna, favoritflaskan, smycken från far- och morföräldrar är andra exempel på sådant som kan passa i lådan.

  En fin present

  Man kan ge den här typen av minneslåda som present men frågan är om föräldrarna som får den har tid med att göra i ordning allt som bör finnas i lådan. Om man vet att det handlar om föräldrar som kommer att älska idén men som knappast kommer att lyckas genomföra uppgiften så ska man hjälpa till. Vänta med att ge lådan till ettårsdagen och se då till att den redan innehåller bilder, film och annat som ger en bra grund att bygga vidare på. Är man nära släkting, moster, mormor, faster, farmor, så kan man ju pyssla med lådan under flera år för att sedan överraska med den vid ett senare tillfälle. Det här kan verkligen bli en helt otrolig present som ingen hade förväntat sig!

 • Personlig filt med...

  Personlig babyfilt med barnets namn, födelsedatum, vikt, längd och en vävd bild på ett stjärntecken.

  Annorlunda och personlig doppresent.

 • Fotoalbum & Fotoram
 • Födelsedagståg

  Födelsedagståg är en utmärkt dekoration på födelsedagsbordet och även en mycket populär dopgåva. Fin att dekorera med ljus och siffror.

 • Babykort & Barnkort
  Babykort och Barnkort med professionell design. Komplettera din present med ett personligt kort Passar bra med doppresent och med födelsedagspresent.
 • Present till bebis

  Välj bland många fina presenter till nyfödd bebis. Det är en fin gest att ge bort en gåva när man träffar en liten bebis för första gången. En välkommen  till världen present som är kul, kanske annorlunda och lite lyxig. 

 • Namnposter / namntavla
  Personlig namnposter / namntavla innehåller barns personliga uppgifter såsom namn, födelsedatum, födelsetimma, vikt och längd vid födseln. Unik dekoration för barn och barnrum och ett minne för livet. Pryder sin plats på alla väggar eller hyllor
  Personlig doppresent eller namngivningspresent.
Visar 1 - 72 av 175 produkter
 • 709

  Ramen kan du sätta in ett foto och göra ett hand- eller fotavtryck. Avtryck som förevigar minnet. Nu kan du skapa ett riktigt vackert och personligt konstverk av din babys hand- eller fotavtryck tillsammans med ett fotografi. Fin present att ge bort. Ram:19 x 3,5 x 29,7 cm Inneram mått: 8x13 cm och 10x15 cm Bakgrunden är vändbar: rosa på en sida och blå...

  299 kr
 • 1087

  Här är den perfekta doppresenten! Babyfilt i absolut bästa kvalité, vävd med barnets namn, födelsedatum, vikt, längd och dedikation om den önskas. Ett fint minne för föräldrar och barn. 100% ekologisk bomull. Mått: 75x100cm Finns även i blå.   Uppgifter (namn, datum) fylls i nedan. Välj POSTEN i kassan för Fri Frakt. Varan tillverkas efter din...

  625 kr
 • 3887

  Personlig namnposter / namntavla i modernt utförande. Vacker dekoration i barnrummet och minne för livet. Brinner du för att skapa den bästa barnrummet och lägger stort fokus på detaljer då är den här vackra namnpostern det perfekta barnrumsinredning detalj.Namntavla innehåler barns personliga uppgifter såsom namn, födelsedatum, födelsetimma, vikt och...

  179 kr
 • 1088

  Personlig och unik doppresent! Babyfilt i absolut bästa kvalité, vävd med barnets namn, födelsedatum, vikt, längd och dedikation om den önskas. Ett fint minne för föräldrar och barn. 100% ekologisk bomull. Mått: 75x100cm Finns även i rosa   Uppgifter (namn, datum) fylls i nedan. Varan tillverkas efter din beställning. Detta innebär att öppet köp och...

  625 kr
 • 3433

  Här kommer ett tips på doppresent!Trendig minneslåda där föräldrar kan förvara alla små babysaker. Tänk hur kul blir det att öppna minneslådan om 15-20 år. Då väcks det verkligen gamla minnen till liv. Minneslåda Flowers erbjuder förvaring på ett snyggt och praktiskt sätt. Innuti är den uppdelad i fyra mindre och ett större fack. Du kan dessutom göra en...

  329 kr
 • 3434

  Här kommer ett tips på doppresent!Trendig minneslåda där föräldrar kan förvara alla små babysaker. Tänk hur kul blir det att öppna minneslådan om 15-20 år. Då väcks det verkligen gamla minnen till liv. Minneslåda Cars erbjuder förvaring på ett snyggt och praktiskt sätt. Innuti är den uppdelad i fyra mindre och ett större fack. Du kan dessutom göra en...

  329 kr
 • 1742

  Doppresent som passar både till pojke och flicka. Babyfilt i absolut bästa kvalité, vävd med barnets namn, födelsedatum, vikt, längd och dedikation om den önskas. Ett fint minne för föräldrar och barn. 100% ekologisk bomull. Mått: 75x100cm Finns även i blå, rosa och naturbeige Uppgifter (namn, datum) fylls i nedan. Varan tillverkas efter din beställning....

  625 kr
 • 3278

  Svårt att bestämma vad ni skall ge honom / henne i doppresent? Då ska vi på Barnparadiset hjälpa dig. Minneslåda är en perfekt gåva där små men betydelsefulla minnen kan sparas. Söta minnen garanterar ett leende när man tar fram minneslådan efter några år. I elegant pärlvit utförande. Mått: ca 31,5 x 26 11,5 cm

  279 kr 329 kr -50 kr
 • 742

  Bokstavståg - mycket dekorativt tåg med bokstäver i trä. Välj olika bokstäver du behöver och skapa ett personligt meddelande eller namn. Namntåg sätter extra fin prägel på födelsedagen. Mått: 5 cm x 6 cm x 3.5cm Glansiga ytor kan kombineras med matta p.g.a av skydd lack. Alfabetståg blir garanterat en uppskattad present.  

  24 kr
 • 1540

  Mycket fint fotoalbum med väldigt detaljerad babyskor motiv.  Perfekt dopgåva / doppresent eller present till vänner som fått barn. Fotoalbum: 15 X 17 CM ( 100 bilder 10x15 CM)

  59 kr 89 kr -30 kr
 • 2978

  Doppresent som passar både till pojke och flicka. Babyfilt i absolut bästa kvalité, vävd med barnets namn, födelsedatum, vikt, längd och dedikation om den önskas. Ett fint minne för föräldrar och barn. 100% ekologisk bomull. Mått: 75x100cm Finns även i blå.  , rosa och lila Uppgifter (namn, datum) fylls i nedan. Varan tillverkas efter din beställning....

  625 kr
 • 674

  Detta roliga födelsedagståg är en utmärkt dekoration på födelsedagsbordet och även en mycket populär dopgåva. Innehåller ett lok,7 vagnar och siffrorna 1 till 6. På en av vagnarna sätter du fast siffran och på de andra ljusen. Innehåller små bitar och är därför inte godkänd som leksak. En riktig fin present ide som också kan gå i arv från generation till...

  189 kr
  Favorit
 • 3176

  Minnesvärd doppresent. Det är klart att du vill ge något speciellt till barnet på dopet. Ge något som barnet kan ha med sig genom livet. Personlig filt med namn blir en gåva utöver det vanliga. Babyfilt i absolut bästa kvalité, vävd med barnets namn, födelsedatum, vikt, längd och dedikation om den önskas. Ett fint minne för föräldrar och barn. 100%...

  625 kr
 • 3585

  Ett måste-ha produkt för ditt barn! Exclusiv velourfilt med en nalle tryckt design. Perfekt att ha på golvet eller i bilen. Mått: 80x110 cm Kan maskintvättas i högst 30 grader. 

  189 kr
 • 4013

  Namntavla med klassiskt motiv - ett par babyskor. Barntavlan är personlig och innehåller uppgifter såsom barnets födelsedatum, klockslag, vikt och längd.Namnposter designas och tillverkas efter din beställning och är därmed helt unik. En riktigt fin presentidé.  240 g siden matt papper av hög kvalitet med bästa färgåtergivning. Siden matt ger ett elegant...

  249 kr
 • 675

  Detta roliga födelsedagståg är en utmärkt dekoration på födelsedagsbordet och även en mycket populär dopgåva. Innehåller 8 djur vagnar och siffrorna 1-6. På en av vagnarna sätter du fast siffran och på de andra ljusen. En riktig fin present ide som också kan gå i arv från generation till generation. Snygg förpackning, rolig att ge bort. Djuren kan kopplas...

  229 kr
 • 3177

  Minnesvärd doppresent. Det är klart att du vill ge något speciellt till barnet på dopet. Ge något som barnet kan ha med sig genom livet. Personlig filt med namn blir en gåva utöver det vanliga. Babyfilt i absolut bästa kvalité, vävd med barnets namn, födelsedatum, vikt, längd och dedikation om den önskas. Ett fint minne för både föräldrar och barn. 100%...

  625 kr
 • 4018

  En mycket stilren och grafisk namnposter med flicka kontur som blir en iögonfallande detalj på väggen. Perfekt till barnkammaren eller som en fin present till nyblivna föräldrar. 240 g siden matt papper av hög kvalitet med bästa färgåtergivning. Siden matt ger ett elegant och exklusivt intryck.Namnposters kan beställas i tre olika storlekar:30x40 cm40x50...

  249 kr
 • 676

  Detta roliga födelsedagståg är en utmärkt dekoration på födelsedagsbordet och även en mycket populär dopgåva. Innehåller 7 vagnar och siffrorna 0-9. På en av vagnarna sätter du fast siffran och på de andra ljusen. OBS!Födelsedagståg är endast en dekoration och inte en leksak.Mått: L 31 x 7 x 11 cmOBS! Glöm inte ljus :

  229 kr
 • 3397

  Fantastiskt 1 års present eller dopgåva. Det är klart att du vill ge något speciellt till barnet när hon eller han fyller 1 år. Ge något som barnet kan ha med sig genom livet. Stor personlig filt med namn blir en present utöver det vanliga. Filt i absolut bästa kvalité, vävd med barnets namn på en häftig bakgrund. Ett fint minne för både föräldrar och...

  625 kr
 • 3398

  Fantastiskt 1 års present eller dopgåva. Det är klart att du vill ge något speciellt till barnet när hon eller han fyller 1 år. Ge något som barnet kan ha med sig genom livet. Stor personlig filt med namn blir en present utöver det vanliga. Filt i absolut bästa kvalité, vävd med barnets namn på en vacker blommig bakgrund. Ett fint minne för både föräldrar...

  625 kr
 • 1561

  En vit, elegant fotoram från Pearhead, med plats för bebis armband från sjukhuset och en bild. Kan hängas eller ställas. En unik doppresent och ett minne för livet. Varför dölja id-armbandet från BB i en minneslåda när man kan stolt visa upp det på ett snyggt sätt. I paketet finns både rosa och blå bakgrung. Mått: 26.7 x 26.7 x 4.8 cm 

  289 kr
 • 1921

  Ett litet men så sött kort i hårt papper från BLAFRE, här i en matt lila färg och en färgglad uggla. Ett litet kort att ge bort tex med våra fina matlådor eller vatten flaskor i samma serie. Utan kuvertt. 7 x 7 cm  

  15 kr
 • 2606

  När cirkusen kommer till stan är barnet mer än glad, barnet håller sig spänd och väntar ivirigt på dess roliga händelse. I boken får man följa barnet under cirkusens attraktionen, som att flyga helikopter och köra brandbil. Hälsa på alla djuren och artisterna som ska uppträda under showen.En personlig barnbok med barnets namn, hemort, ålder och vänner...

  229 kr
 • 2607

  I boken äventyr på bondgården är ditt barn mästerdetektiv där fallet ska lösas. Varför djuren på gården beter sig underligt, nått är galet. Boken är ett bra tillfälle för barnet att lära sig alla djur, samt spendera en mysig stund i en vuxens sällskap. Barnboken innehåller namn, ålder, hemort, vänner, datum, personlig hälsning och namn på hunden.En...

  229 kr
 • 244

  Roligt och charmigt designat vikkort.7x5,5 cm" mellen d.sign "

  15 kr
 • 3861

  Ett stort fiskeäventyr för alla barn och föräldrar som gillar att fiska.  I denna bok är barnet en björn som tillsammans med sina björnkompisar hjälper till att fånga den största fisken.Personlig barnbok med barnets namn, namn på fiskekompisen, hemort, ålder, vänner, datum och en personlig hälsning. Fiskekompisen kan vara pappan.Boken har 36 sidor med...

  229 kr
 • 137

  Om ditt barn älskar hundar och valpar är denna personliga boken ett måste! Den lilla valpen i boken lekte med en fågel och har gått vilse. Valpen är ledsen och ensam och behöver ditt barns hjälp att hitta hem till sin mamma. Bondgården där han bor ligger på andra sidan skogen. Det är svårt att hitta dit och det finns olika hinder på vägen. Ditt barn får...

  229 kr
 • 1571

  Speciellt anpassad, elegant fotoram med plats för ultraljudsbild. Kul sätt att berätta för nära & kära att man är gravid. Men även vacker minnessak och inredningsdetalj. Under bilden finns det en liten textruta med silver text "Coming soon". En uppskattad välkommen-till-världen present. Mått: 25.4 x 24.1 x 1.3 cm Rutan för ultraljudsbild är ca: 9,5 x 7 cm

  259 kr
 • 3971

  Många barn är väldigt förtjusta i hästar och ponny. Att kunna vara med och dela en äventyr där hästar och ditt barn har huvudroll är något mycket speciellt. En riktigt personlig hästbok till både pojkar och flickor där Ni själva bestämmer hästens namn!Boken innehåller personliga uppgifter såsom: namn, ålder, hemstad, hästens namn, vänner, mamma och pappa,...

  229 kr
 • 1778

  Ett sött album för den allra första tiden. Tygklädd i ljusblått mönstrat tyg.  Ett hjärta i mitten där man kan placera ett foto. Kommer i en presentförpackning. En fin dopgåva eller välkommen till världen present. Mått: 17 x 15 cm Rymmer 100 bilder i storlek 10x15 

  89 kr
 • 692

  Annorlunda födelsedagsdekoration i form av en orm i trä med nio delar. En populär doppresent eller födelsedagspresent. (inkl. siffrorna 0-9). Du sätter ljus på lamm figurer och siffran håller herden i. OBS! Det är endast en dekoration och inte en leksak. Längd 74 cm.

  189 kr
 • 3187

  Fotoalbum dekorerat med spets, silkesband och satinklänning i vit. Passar som doppresent, namngivningspresent, födelsedagspresent, baby shower-gåva Perfekt att lägga in bilder från dopdagen. Mått: 15 X 17 CM ( 100 bilder 10x15 CM)

  89 kr
 • 1907

  Minnen från våra käraste ägodelar är ovärderliga. En minnes bok på engelska som man kan fylla i allt om barnet, graviditeten, hur mamma och pappa träffats, första julen, första till femte födelsedagen och mycket mer. En minnes bok att förvara alla fina minnen som man med tiden bruka ha svårt att komma ihåg. Innehåller allt du behöver för att göra...

  245 kr
 • 3690

  En dekorations båge till födelsedagsfirandet. Att sätta t.ex över tårtan istället för att sätta ljus direkt i bakverket. Eller bara att ha ståendes bredvid på bordet om man vill. Fina härliga färger dekorerar denna annurlunda båge. Är ej lämpad som leksak då smådelar medföljer paketet.OBS! 9 siffror ingår,  Ljus ingår ejMått: 34 cm bred.

  169 kr
 • 944

  Riktig snygg Hoppko som ditt barn håller i öron eller horn och hoppar fram på. Att hoppa på ett hoppdjur / en hoppko är bra träning för motorik, balans och kroppskontroll. Uppblåsbar - Lätt att förvara, lätt att ta med. Sitthöjd är 27 cm. Pumpas med bollpump (medföljer EJ). Storlek: L 60cm H 46cm B 27cm. Finns även i brun-vit OBS! Pump köpes separat.

  349 kr
 • 3776

  12 st vita ljus av paraffin till födelsedagståg i storlek 100 mm. Brinntid är ca 65 min. Att tänka på är att inte lämna tända ljus obevaknade eller i barn närhet utan vuxen tillsyn. Släck gärna ljusen när ca 1 cm av ljuset återstår för att förhindra att ha smält sterin på bord eller ytan av födelsedagståget.Mått: 100 mmDiameter: 12 mmBrinntid ca: 65 min

  36 kr
 • 693

  En ask med 10 st vita, rosa eller blå ljus som passar till födelsedagståget. Födelsedagståget hittar du här.  Höjd: 8 cm, diameter: 1,3 cm. OBS! Glöm inte säkerhätsåtgärder och lämna aldrig tända ljus obevakade. Lämna inte barnen ensamma vid ljusen. 

  29 kr
 • 3592

  Trendig, ekologisk och helt underbar personlig filt. Det är väl klart att du vill ge något speciellt till barnet när hon eller han fyller 1 år. Ge något som barnet kan ha med sig genom livet. Vacker personlig filt med barnets namn blir en present utöver det vanliga. Filt i absolut bästa kvalité, vävd med barnets namn på en vacker bakgrund med moln. Ett...

  569 kr
 • 697

  Siffrorna 7-10 i trä som passar till Födelsedagståg och Födelsedagståg med djur

  45 kr
 • 1909

  Minnen från våra käraste ägodelar är ovärderliga. En minnes bok på engelska som man kan fylla i allt om barnet, graviditeten, hur mamma och pappa träffats, första julen, första till femte födelsedagen och mycket mer. En minnes bok att förvara alla fina minnen som man med tiden bruka ha svårt att komma ihåg. Innehåller allt du behöver för att göra...

  245 kr
 • 3520

  Denna vackra lyxiga filten har bomullsvelour på ena sidan och bomull på baksidan. Söt broderad hjärta i ena hörnet. Ekologisk filt levereras i dekorativ kartong från återvunnet material. Det är babypresenter lite utöver det vanliga perfekt till den nyfödda. Material: Framsida: 76% ekologisk bomull 24% Polyester Baksida: 100% ekologisk bomull  Mått: 72 x...

  429 kr
 • 3820

  Tips på 1 års present eller dopgåva? Du vill ge något speciellt till barnet när hon eller han fyller 1 år. Ge något som barnet kan ha med sig genom livet. En Stor personlig filt med barnets namn blir en present utöver det vanliga. Filt tillverkad med GOTS Internationell miljömärkning för naturfiber - vävd med barnets namn på en häftig bakgrund. Ett fint...

  625 kr
 • 178

  En stor, dekorativt sänghimmel och ett skyddande myggnät i ett, som går över hela spjälsängen. Dekorerad med en tyguppsättning i form av en "ros" som täcker hål längst upp vid sänghimmelstativ. En vacker blå rosett och en hänge med broderad nalle ingår. Tyg: Voile, lätt och tunn, nästan transparent väv. Det speciella materialet ger full...

  399 kr
 • 3823

  Snowflake filt - inspirerat av klassiskt norsk stickmönster blir både din och barnets favorit på alla promenader. Med denna namnfilten kommer din baby ligga mjukt och sköntPersonlig filt med barnets namn är en perfekt dopgåva eller en gåva till barnet vid födsel. En presenet som kommer följa med barnets uppväxt och förblir ett minne för livet. Babyfilten...

  629 kr
 • 699

  Påslakan och örngott med broderat krona och text Little Prince i blå. Riktigt söta sängkläder till spjälsägen! Uppskattad present vid dop, födelsedag eller annan festlig tillställning.Tvätt 60°C.100% bomull. Mått: Påslakan: 120 x 90 cm, Örngott: 60 x 40 cm OBS! Spjälsängsskydd ingår inte, men kan köpas separat här.

  249 kr
 • 706

  Vacker fiskdammen med påsydda applikationer i form av fiskar, krabbor med mera. Ett måste på alla barnkalas- godispåsen från fiskdammen. Skoja till det så att barnen råkar få nåt olämpligt först t.ex en sko eller pappas kalsonger.Mått ca 100 x150 cm. Två ögletter på sidorna för upphängning. CE-märkt. Material 35% bomull, 65 % polyester. Tvätt 40 grader.

  345 kr
 • 2146

  En ask med 36 st vita ljus som passar till födelsedagstågen. Födelsedagståget hittar du här.  Höjd: 7 cm, diameter: 1,3 cm. OBS! Glöm inte säkerhätsåtgärder och lämna aldrig tända ljus obevakade. Lämna inte barnen ensamma vid ljusen. 

  79 kr
 • 3550

  Mjuk och mycket användbar muslinfilt i ekologisk bomull och en söt stickad nalle som levereras i en vacker kartong av återvunnet material.  En trevlig present till nyblivna mammor. Present med stor omtanke för naturen. Muslin - 100% ekologisk bomull, Leksak kannin -  utsidan 100% ekologisk bomull med siden dekoration,  fyllning 100% polyester. Maskintvätt...

  259 kr
 • 705

  Påslakan och örngott med broderat krona och text Little Princess i vit. Riktigt söta sängkläder till spjälsägen! Uppskattad present vid dop, födelsedag eller annan festlig tillställning.Tvätt 60°C.100% bomull.Mått: Påslakan: 120 x 90 cm, Örngott: 60 x 40 cm OBS! Spjälsängsskydd ingår inte, men kan köpas separat här.

  249 kr
 • 3272

  Bebisar växer upp så snabbt. Denna vackra, eleganta och moderna fotoram med plats för foto och leravtryck hjälper att behålla minnena. En utmärkt present till nyblivna föräldrar eller som dopgåva. Satsen innehåller allt du behöver för att göra och avtrycket.Bakgrunden är vändbar (rosa/blå). Materialet är giftfri och använder inga kemikalier som är...

  399 kr
 • 3571

  En älskad snuttefilt eller kramgoa mjuk leksak barnet brukar väljär själv. Sanningen är att en snuttefilt kan hjälpa en del när ditt barn behöver komma till ro eller behöver tröst. Sleepy Sheepy är två i ett produkt , där en snutefilt är samtidigt ett underbart mjukt och gosigt lamm. Tillverkad i 100 % ekologisk bomull. Större än vanliga snuttefiltar -...

  259 kr
 • 659

  En underbar klassiker från Osakr & Ellen - en sångpåse som innehåller sex olika figurer: Stjärna, Lamm, Spindel, ekorre, buss och en katt. Barn tycker att det är jättekul att ta upp saker ur sångpåse och försöka sedan sjunga om den. Sångpåsen ger dig och ditt barn tillfällen Att leka och sjunga tillsammans! Figurerna är ca: 10x10 cm    

  175 kr 229 kr -54 kr
 • 3076

  En stor, lyxig ram med en vit sidenband och klädnypor för att placera den första bebisplaggen i. Barnen växer snabbare än man tror och det är ofta svårt att komma ihåg hur små barnen var en gång. First outfit frame är en riktig kul inredningsdetalj, både personlig och elegant. Bebisens första present ska vara det lilla extra. Med lite kreativitet kan du...

  349 kr
 • 2060

  Hoppko som ditt barn håller i öron eller horn och hoppar fram på. Att hoppa på ett hoppdjur / en hoppko är bra träning för motorik, balans och kroppskontroll. Uppblåsbar - Lätt att förvara, lätt att ta med. Sitthöjd är 27 cm. Pumpas med bollpump (medföljer EJ). Storlek: L 55cm H 46 cm B 28cm. Max belastning: 40 kg .  Finns även i brun-vit  ....

  329 kr
 • 743

  Barn lär sig otroligt mycket genom att leka. Gåvagnen Björn är stadig och tålig och anpassad för barnets lek. Denna färglada gåvagn ger barnen massor av stimulerande aktiviteter. Fungerar även som förvaring av leksaker. Mått ca. 42 x 37 cm. Sats som kräver ihopsättning.  

  649 kr
  Favorit
 • 3273

  Bebisar växer upp så snabbt. Denna vackra, eleganta och moderna fotoram med plats för foto och leravtryck hjälper att behålla minnena. En utmärkt present till nyblivna föräldrar eller som dopgåva. Satsen innehåller allt du behöver för att göra fot eller handavtrycket.Bakgrunden är vändbar (rosa/blå). Materialet är giftfri och använder inga kemikalier som...

  399 kr
 • 3274

  Bebisar växer upp så snabbt. Denna vackra, eleganta och moderna fotoram med plats för foto och leravtryck hjälper att behålla minnena. En utmärkt present till nyblivna föräldrar eller som dopgåva. Satsen innehåller allt du behöver för att göra fot eller handavtrycket.Bakgrunden är vändbar (rosa/blå). Materialet är giftfri och använder inga kemikalier som...

  399 kr
 • 1762

  Idag har vi bilderna på datorn men det är aldrig lika mysigt att se på bilder som då man har dem i ett vackert fotoalbum. Om man inte har tid med scrapbooking och liknande så kan man istället satsa på ett Elegant fotoalbum som är tygklätt. Här i chokladbrun tyg, men finns även i rosa, blå och pärlvit.

  245 kr
 • 3905

  Unik, handmålad personlig namntavla / namnskylt med 3D effekt. Ditt barns namn vackert inramat och dekorerat i en modern marin stil med en touch av skärgårdsromantik.En oerhört fin dörrskylt till barnrummet eller som namnskylt på sänggavel.Levereras med dubbelhäftande tejp för att kunna fästa ramen och dekorband för hänga upp den.OBS! Endast dekoration,...

  379 kr
 • 780

  Härlig, stor ´gunghäst´ i form av ett mjuk, gosig får. En vacker och rolig leksak som kommer att uppskattas av både liten och stor! Passar perfekt som dopgåva. Gungfår som man både kan gunga på och rulla framåt på. Om du trycker fåret i örat får du höra låten: "Mary had a little lamb" . Mått: 62 x 42 x 26 cm Sitthöjd ca 34 cm Rekommenderas från 18...

  765 kr
 • 1763

  Mycket snyggt album för bebisbilderna. Utsidan är klädd med rosa tyg. En liten ficka på ryggen där man kan placera ett foto. Elegant och sofistikerad. En prydnad i vilken bokhylla som helst. Rymmer 200 bilder (10 x 15 cm). Bevara alla oförglömliga minnen i många, många år framöver. Här i ljus rosa tyg, men finns även i brun, blå och pärlvit. Album mått:...

  249 kr
 • 3906

  Unik, handmålad personlig namntavla / namnskylt med 3D effekt. Ditt barns namn vackert inramat och dekorerat med en krona.Är du ute efter en doppresent? Den här namntavla blir en oerhört fin gåva som kan användas som dörrskylt till barnrummet eller för att hänga på väggenLevereras med dubbelhäftande tejp för att kunna fästa ramen och dekorband för hänga...

  379 kr
 • 822

  Mjuk, pedagogisk, världskarta för barn. I tyg från Oskar och Ellen. På kartan finns de största sjöarna, de längsta floderna, de största bergskedjorna och högsta bergstopparna i varje världsdel, allt sytt på kartan. Stor, rejäl, färgglad världskarta fylld med information! Mått 85 x 118 cm. Till denna produkt kan köpas separat 5 stycken påsar med tillbehör:...

  499 kr 549 kr -50 kr
  Favorit
 • 1764

  Stilrent album för bebisbilderna. Utsidan är klädd med blått tyg. En liten ficka på ryggen där man kan placera ett foto. Elegant och sofistikerad. En prydnad i vilken bokhylla som helst. Rymmer 200 bilder (10 x 15 cm). Bevara vackra och oförglömliga minnen i många, många år framöver. Vacker doppresent.Här i ljus blå tyg, men finns även i brun, rosa och...

  249 kr
 • 3908

  Underbar babyfilt i New England stil, där den ena sidan är gjord av ren bomull och den andra av gosig, mjuk minky tyg med upphöjda 'prickar'. Vadderad babyfilt som kan användas som täcke eller på golvet som lekfilt.Fyllning av silikoniserad hålfiber, 150g/m2 Tillverkad av giftfria, öko-tex 100 certifierade material.Filten har insydda små tyglappar som är...

  349 kr
 • 857

  En fantastisk, härlig och välgjord ´gunghäst´ i form av ett mjuk, gosig zebra med en ficka för en liten baby zebra!. En vacker och rolig leksak som kommer att uppskattas av både liten och stor! Passar även som fin inredningsdetalj till barnrummet.   Mått: 64 x 43 cm  

  749 kr
 • 2928

  Mycket snygg album för bebisbilderna. Utsidan är klädd i ljust tyg. En liten ficka på ryggen där man kan placera ett foto. En prydnad i vilken bokhylla som helst. Rymmer 200 bilder (10 x 15 cm). Bevara era oförglömliga minnen i många, många år framöver. Här i chokladbrun tyg, men finns även i rosa, blå och pärlvit. Bredvid fotografierna finns utrymme att...

  249 kr
 • 3909

  Lyxig tvåsidig babyfilt, där den ena sidan är gjord av ren bomull i rosa polka dot design och den andra av gosig, mjuk grå minky tyg med upphöjda 'prickar'. Vadderad babyfilt som kan användas som täcke eller på golvet som lekfilt.Fyllning av silikoniserad hålfiber, 150g/m2 Tillverkad av giftfria, öko-tex 100 certifierade material.Filten har insydda små...

  349 kr
 • 864

  Enkelt och stilrent födelsedagståg är i trä. En utmärkt dekoration på födelsedagsbordet och även en mycket populär dopgåva. Tåget har 10 vagnar och 1 lok. På vagnarna sätter man fast önskad antal ljusen.Snygg förpackning, rolig att ge bort. Innehåller små bitar och är därför inte godkänd som leksak L 75 cmOBS! Glöm inte ljus :

  129 kr
 • 3432

  Vacker fotoalbum med trendig omslag i blåa nyanser. Plats för 200 bilder med standard fotostorlek 10x15 cm. Du kan sätta en etikett på varje bild. Perfekt att bevara värdefulla ögonblick i ditt och din babys liv. Bildrutan på omslaget där du kan placera din egen bild.  Ett traditionellt fotoalbum med bilder om barnets första år blir vacker present på...

  249 kr
 • 3910

  Lyxig babyfilt i New England stil med små grå stjärnor, där den ena sidan är gjord av ren bomull med fint stjärnmotiv och den andra av oerhört mjuk och gosigt minky tyg  med upphöjda 'prickar'. Vadderad babyfilt som kan användas som täcke eller på golvet som lekfilt.Fyllning av silikoniserad hålfiber, 150g/m2 Tillverkad av giftfria, öko-tex 100...

  349 kr