♥ Maileg

Välkommen till Mailegs underbara värld! 

Det kommer enkelt och naturligt att vara lite kär i Mailegs underbara kaniner och möss samt alla tillbehör, möbler och kläder till dessa. Banbrytande design och pedagogiskt värde finns i varje leksak som Maileg skapar.

maileg kaniner pixy billigast

Dorthe och Erik Mailil´s inredningskoncept sedan 1999 har en unik och autentisk stil som tilltalar både barn och deras föräldrar. Den är alldeles magisk och underbar.


Hos Barnparadiset.se hittar Ni Maileg's mjuka kaniner, charmiga möss och söta rådjur i bomull som pryder sin plats i vilket barnrum som helst och som snabb blir favoriter bland alla leksaker.


Perfekt som present till liten eller som doppresent. Maileg står även bakom de oerhört populära Pixy med lyxig stilren känsla och som kommer från Julkollektion. Maileg´s mjuka kaniner och andra leksaker är även tacksamma inredningsdetaljer för den som vill skapa en fantasifull men ändå lugn barnrum. Låt ditt barn gå all in och spinna loss totalt i leken. Det är ett viktigt steg på vägen mot fantasi, kreativitet och social förmåga. Maileg - upplev det bästa inom dansk design.

Mer
Showing 1 - 46 of 46 items