Bad & Badcape

Det finns 31 produkter

Badcape – en badhanduk för bebisar och små barn

Innan man blir förälder så inser man inte hur viktigt det är att ha allt det som behövs för att göra det dagliga badet enkelt och mysigt. Bebisar och små barn kan ha mycket bestämda uppfattningar om hur det ska badas och vem som ska hjälpa till med detta. Man tycker inte om att få tvål i ögonen och därför så kan det bli nog så svårt att tvätta barnets hår varje dag. Det här behöver man förstås inte alltid göra men när huvudet har blivit vått så ska man tänka på hur man torkar efteråt. Med en badcape så slipper man nämligen kallt drag som är en naturlig del av det svenska hemmet under en stor del av året. Badcapen har nämligen en huva som gör att barnet snabbt kan bli torrt och varmt då badäventyret äntligen är över.

Läs mer
Bad & Badcape
Showing 1 - 31 of 31 items

En praktisk handduk

Bad är inte bara förpassade till badrummet därhemma. När det blir varmt utomhus så tar man ju med sig knattarna till närmsta pool eller strand för att njuta av sol och vatten. Man kanske även åker iväg på solsemester då snön ligger i drivor i Sverige och då ska man se till att ta med sig en badcape för bad i hav och pool. En handduk med huva är nämligen otroligt praktiskt och man måste inte skynda med att klä på ett barn som just har badat då man har den. Det är bara att klä på med handduken och snart är barnet så pass torrt att man kan byta till vanliga kläder. Det här är ju även skönt därhemma då man kanske går från badrum till ett annat rum för påklädning vilket kan kännas obehagligt för ett barn som snabbt kyls ner av vatten på huvud och kropp.

Presenten till nyblivna föräldrar

Den som letar efter en trevlig och användbar present till nyblivna föräldrar kan helt klart satsa på badcapen eller bad paket med badbalja som en gåva som gillas av både vuxna och barn. Det känns så bra att kunna linda in sin lilla bebis från topp till tå i en varm och skön handduk. Aktiviteter som babysim och vanliga badutflykter kräver helt klart en handduk som är gjord för barnets unika behov, och har man minst ett barn så behöver man minst en badcape om inte fler så det spelar verkligen ingen roll om andra har tänkt på samma sak.

God kvalitet är viktigt

Man ska dock alltid tänka på det där med kvalitet. En bra badcape eller badbalja använder man nämligen i flera år för den passar lika bra för det lilla barnet som för barnet som blivit lite äldre. Även om handduken inte längre är lika stor för ett barn som blivit lite äldre så har man alltid nytta av den där huvan som man snabbt lägger över blött hår. En annan sak att tänka på är att handdukar av god kvalitet bara blir bättre med tiden då de utvecklar en bättre uppsugningsförmåga samtidigt som de förblir mjuka och lena mot barnets hud.