Snuttefilt & Skötfilt

Det finns 13 produkter

SNUTTEFILT

En snuttefilt kan betyda så mycket. För en bebis är det lilla tygstycket ofta synonymt med trygghet och det bästa som finns i hela världen – näst efter mamma och pappa. Om snuttefilten dessutom doftar lite som mamma får babyn en känsla av att hon finns nära, vilket kan göra det enklare att somna på kvällen. De gånger man behöver lämna ifrån sig den lilla, exempelvis på dagis eller när farmor ska sitta barnvakt, kan en snuttefilt även underlätta den tillfälliga separationen genom att påminna barnet om hemmets lugna vrå.

Läs mer
Snuttefilt & Skötfilt
Showing 1 - 13 of 13 items

<H2>SNUTTEFILT – FÖR GOS OCH TRYGGHET</H2>
Snuttefiltens betydelse brukar minska naturligt med tiden, men tills dess lär den få hänga med både högt och lågt. När babyn väl har fäst sig vid en viss snuttefilt kan den också vara svår att byta ut och bebisen kommer förmodligen inte att vilja släppa taget om sin älskade ägodel några längre stunder. Så när du köper en snuttefilt till din baby, se till att välja en välsydd modell i ett lättskött material som verkligen tål att användas.
På Barnparadiset.se har vi ett stort utbud både av släta snuttefiltar i härligt mjuka kvalitetsmaterial och kombinerade gosedjur/snuttefiltar med fluffig fyllning som är extra gosiga för bebisen att somna med. Självklart är alla våra snuttefiltar godkända enligt strikta säkerhetskrav och trygga för din baby.


Snuttefilt kan hjälpa ett barn att komma till ro och somna. Den kan ge barnet en känsla av trygghet och säkerhet. Snuttefilt kan också främja lärandet och även hjälpa ett barn att anpassa sig till en ny eller stressande situation.</p>
<p>Många föräldrar upplever att snuttefilt ska vara med överallt. Att somna utan det är inte att tänka på. <span>Och om det kommer bort är det kris. </span><strong>Cirka 60% av barnen ha någon form av snuttefilt / kramdjur i ett tidigt utvecklingsskede.</strong> <span>Man kan uttrycka det som att nallen eller snutten blir som en länk i övergången mellan det välbekanta och trygga hos mamma och pappa och den mer osäkra främmande omvärlden.</span></p>