Säng

Det finns 26 produkter

VÄXASÄNG

En av de viktigaste sakerna man behöver införskaffa som nybliven förälder är en säker och bekväm säng som bebisen kan sova tryggt i. Men barn växer fort och har man investerat i en riktigt fin spjälsäng till sin baby kan det kännas lite trist att tvingas byta ut den redan inom ett par år. Genom att satsa på en smart växasäng redan från början slipper man det bekymret.

Läs mer
Säng
Showing 1 - 26 of 26 items

VÄXASÄNG – SAMMA SÄNG GENOM HELA UPPVÄXTEN

En växasäng är en specialkonstruerad spjälsäng som med några enkla handgrepp snabbt kan byggas om till en vanlig juniorsäng. På så sätt kan barnet utan problem fortsätta använda sin allra första säng ända upp i skolåldern. En växasäng är med andra ord ett både smidigt och prisvärt alternativ som erbjuder åratal av mysig sovkomfort och ger pengar över till andra roliga ting under barnets uppväxt. Men när barnet sedermera blir för stort för sin växasäng behöver du inte leta länge för att hitta en ny säng i passande storlek. På Barnparadiset.se har vi inte bara ett stort utbud av klassiska spjälsängar som kan förvandlas till praktiska växasängar, hos oss hittar du även ett brett urval av snygga juniorsängar, bäddsoffor och våningssängar i olika modeller, material och färger för barn i alla åldrar!

Tidlös växasäng som inte är bara snygg men också oerhört praktisk och användbar. Fördelarna med våra växasängar är många och ni får verkligen valuta för pengarna.