Gåbil & Gåvagn

Det finns 16 produkter

Gåbil & Gåvagn - en leksak som är både praktisk, rolig och kan bli en del av barnrumsinredning

Bra exempel på klassiska leksaker som funnits med i generationer och som fortfarande är lika populära är gåbilen och gåvagnen.

Läs mer
Gåbil & Gåvagn
Showing 1 - 16 of 16 items
 • Gåbil Freestyle Fri Frakt
  1981

  En sparkbil är en leksak som de flesta barn älskar. En riktig klassiker i rödlackad metall. Kan ärvas från barn till barn.  Leksaken hjälper ditt barn att utveckla en bra balans & motoriska färdigheter. Gåbilen är en riktigt fin födelsedagspresent eller dopgåva. Mått: 75 x 22 x 36 cm. För barn mellan 12 månader och 4 år.

  989 kr
 • Gåbil i plåt Taxi Fri Frakt
  2742

  Det är inte bara ditt barn som har det tråkig hemma ibland. Här kommer lite tips på mer roliga eftermiddagar när barn är tillbaka från dagis. Gåbil - en leksak som barnen kommer att älska. Här i gul, klassisk Taxi utförande. Robust metallchassi garanterar hållbarhet och leksakens funktion garanterar ditt barn många roliga stunder. Köp idag, glöm gnälliga...

  979 kr
 • Gåbil Koppar racer, Fri Frakt
  3947

  Sugen på något som är verkligen trendig just nu? Då borde du satsa på denna kopparfärgade gåbil med tanklocket och gummihjul från Image Toys / Magni.Fantastisk present, leksak för oförglömliga barndomsminne och en stilig inredningsdetalj i barnrummet Gåbilen är tillverkad i hållbart stål med kromdetaljer. Rekommenderas från 1 år +Levereras delvis...

  1 290 kr
 • Gåbil Ride-on Fri Frakt
  1978

  En sparkbil eller gåbil är en leksak som de flesta barn älskar. En riktig klassiker i lackad metall som kan ärvas från barn till barn.  Leksak som hjälper ditt barn att utveckla en bra balans och motoriska färdigheter. Gåbilen är en riktigt fin födelsedagspresent eller dopgåva. Mått: 73x35x40 cm För barn mellan 12 månader och 4 år.

  999 kr
 • Gåbil Cerise racer Fri Frakt
  3425

  Alla barn vill åka runt på sin gåbil ute. Lycklig tjej eller pojke med sprall i benen kommer att ha mycket glädje av leksaken.  Gåbil är färgglad och syns! Vacker leksak som blir en riktig titt-godis. En fantastisk present.  Mått: 73,5 x 35 x 40 cm. För barn mellan 12 månader och 4 år.

  999 kr
 • Gåbil Flames Fri Frakt
  1980

  En gåbil är en leksak som de flesta barn älskar. En riktig klassiker i otroligt finlackad metall som kan ärvas från barn till barn.  Leksak som hjälper ditt barn att utveckla en bra balans och motoriska färdigheter. Gåbilen är en riktigt fin födelsedagspresent eller doppgåva. Mått: 75 x 24,5 x 34,5 cm För barn mellan 12 månader och 4 år.

  999 kr
 • Vit Gåbil, FRI FRAKT
  3778

  Lyxig och vacker leksak som faller både barn och vuxna i smaken.  Gåbil i vit lackad metall är en riktig klassiker bland leksakerna. Superb kvalité gör att gåbilen kan ärvas från barn till barn.  En mycket bra leksak för att främja motoriska färdigheter. Gåbilen är en riktigt fin julklapp, födelsedagspresent eller doppgåva. Mått: 75 x 22 x 36 cm. För...

  1 289 kr
 • Gåbil Vit Metallic, Fri Frakt
  3561

  Rolig, mindre gåbil som är utformad för att underhålla och stimulera ditt barns motorik och koordination. Riktigt roligt leksak att köra runt med i huset eller ute. Mått: 58.4 x 35.6 x 39.4 cm Material: Metall med plastdetaljer.Rekommenderad ålder: Från 12 månader.Färg: Vit Metallic.

  879 kr
 • Gåbil Ljusrosa Retro, Fri frakt
  3948

  Rosa retro gåbil med signalhorn och plastsits. Bra för de mindre barnen och användarvänlig i små utrymmen. Bilen är både en stor leksak där barnet övar på sin ballans, motorik samt koordination och en otroligt vacker prydnad. Rekommenderas från 1 år+Levereras delvis monterad.OBS!Kan maximalt bära 25 kg. Vikt: 4 kgMått:58,4x35,6x39,4 cmMaterial:MetallFärg:...

  749 kr
 • Aktivitets-gåvagn Nature Multi
  3146

  Gåvagn och multileksak i ett. Stabil gåvagn som kommer att hjälpa ditt barn att göra sina första steg. Sorter med olika klossar bidrar till motorisk utveckling och främjar inlärning och koncentration. Välgjord träleksak massor av stimulerande aktiviteter. Tillverkats med största omtanke och målats med giftfria färger i naturnyanser. Rekommenderas från...

  895 kr
 • Aktivitet gåvagn Trafik
  1204

  Roligt gåvagn som hjälper barnet att utveckla sin motorik och övriga sinnen. Barn lär sig otroligt mycket genom att leka. Gåvagnen Trafik är mycket stadig, tålig och anpassad för barnets lek. Leksaken passar alla mindre barn som är intresserade av fordon. Denna färgglada gåvagn ger barnen massor av stimulerande aktiviteter: kullabyrint, plocklåda med...

  799 kr
 • Aktivitet gåvagn Björn
  743

  Barn lär sig otroligt mycket genom att leka. Gåvagnen Björn är stadig och tålig och anpassad för barnets lek. Denna färgglada gåvagn ger barnen massor av stimulerande aktiviteter. Fungerar även som förvaring av leksaker. Mått ca. 42 x 37 cm. Sats som kräver ihopsättning. OBS! Gåvagnen skruvas för hand och Ej med skruvdragare.  

  695 kr
 • Aktivitet gåvagn Mitt äventyr
  3779

  Barn lär sig otroligt mycket genom att leka. Denna färgglada gåvagn ger barnen massor av stimulerande aktiviteter.  Gåvagnen Mitt Äventyr är stadig och tålig vagn anpassad för barnets lek. Fungerar även som förvaring av leksaker. Mått ca. 42 x 37 cm. Sats som kräver ihopsättning.  

  759 kr
 • Trehjuling Nordic Hoj
  757

  Den här vackra trehjulingen passar utmärkt som den första riktiga cykeln. Sadel är justerbar i 2 lägen. Trehjulingen har en liten korg där barnet kan ha sin små leksaker. 5 års garanti. Tysta hjul av massiv EVA. Resistent svart akryllack. Barn brukar börja kunna hantera en trehjuling från ungefär 2 års ålder.Det är härligt att vara ute och cykla - även...

  499 kr
 • Exklusiv lådbil - vagn - gunga i ett
  358

  Den robusta lådbilen kan man dra - köra eller gunga med. Vagnen har den funktionella designen som gör det möjligt att enkelt förvandla bilen till en gunga genom att vända den upp och ner. Gummidäcken gör att bilen rullar tyst över golvet.  Natur färger och material stimulerar fantasin och uppmuntrar till kreativitet. Vacker och lite mer exklusiv...

  1 590 kr
 • Tomy Pick and Pop Gåvagn
  268

  Unik och rolig gåvagn Pick 'n' Pop från Tomy som får små barn på språng. När man trycker på knappen på styret kastas ut färgglada bollar från rännan. Vill man plocka upp dem från golvet så räcker det att rulla över dem med vagnen. Leksaken joggar varenda boll på golvet och barnen har mycket rolig. Inkluderar 5 färgglada bollar. Både för inom och utomhus...

  359 kr

De är roliga likväl som pedagogiska och passar mycket bra som presenter till de minsta barnen. Många av dagens gåbilar och gåvagnar är i så klassisk design och så hållbara att de kan sparas även till kommande generationer. Varför inte ge bort en gåvagn eller gåbil som doppresent eller julklapp?

Gåbilar

Gåbil brukar även kallas för sparkbil. En gåbil är en bil som barnet kan sitta på och sparka sig fram. Barnet behöver inte kunna gå för att använda en gåbil. En gåbil kan främja barnets motorik och rörelseutveckling, samtidigt som de flesta barn förstås tycker att det är väldigt roligt att ta sig fram med en gåbil.

Idag finns gåbilar i alla möjliga färger, mönster och stilar. Därför går det utmärkt att hitta en gåbil som både är en rolig leksak för barnet och en detalj i barnrummets inredning. Det finns färgglada gåbilar i plast, gåbilar med motiv av barnens favoritfigurer och gåbilar i tidlös och klassisk plåt. De flesta gåbilar kan användas både utomhus och inomhus.

Gåvagnar

Gåvagn brukar också kallas för lära-gå-vagn. Gåvagnar brukar nämligen ha ett handtag så att barnet kan hålla i sig i handtaget och stödja sig när barnet precis håller på att lära sig gå. Men en gåvagn kan användas som leksak även för det lite äldre barnet som redan har lärt sig gå. Många gåvagnar har ställbara hjul och broms så att de kan användas både för barnet som precis har lärt sig ställa sig upp och försöker ta de första stappliga stegen, och för det lite äldre barnet som går snabbt och obehindrat. Många gåvagnar har också ställbart handtag som även det kan justeras beroende på barnets ålder, längd och hur säker barnet är på att gå.

En gåvagn är, precis som en gåbil, både rolig, praktisk och pedagogisk. En gåvagn uppmuntrar barnet att röra på sig och med hjälp av en gåvagn kanske de vågar ta de steg som de annars inte vågar ta utan stöd. En gåvagn övar också barnets motorik och balans.

Det finns många olika typer av gåvagnar så att du kan välja den som du tror att ditt barn skulle uppskatta allra bäst. Kanske en gåvagn med flak, där barnet kan lasta alla sina favoritleksaker och dra runt på dem. Eller kanske passar en gåvagn som ser ut som en dockvagn allra bäst? Då får barnet två funktioner i en. Det finns också gåvagnar med inbyggd klosslåda eller verktygslåda, som stimulerar till ytterligare lek.