Minneslåda

Det finns 1 produkt

Minneslåda där tiden stannar

Den första tiden med ett nyfött barn är intensiv, och ofta så glömmer man bort att skriva ner speciella händelser eller ens ta bilder. Allting går så fort och man tänker att man ändå kommer att komma ihåg det där första leendet eller då Pappa hoppade åt sidan som ett skrämt djur vid ett överraskande blöjbyte…

Med en minneslåda så glömmer man inget, och det här är en riktigt trevlig present till någon som snart ska bli förälder.

Läs mer
Minneslåda
Showing 1 - 1 of 1 item
  • Minneslåda i trä
    1559

    I minneslådan sparar du betydelsefulla saker, som fotografier, teckningar, första skorna och mycket mer.  I denna rymliga kvalitets minneslåda i trä får du plats med det mesta. På framsidan finns det plats för babyns foto och hand eller fotavtryck. Giftfri avtrycksmaterialet. Bakgrund i rosa och blå ingår (den är vändbar).  Uppskattad doppresent. Om...

    599 kr

Ett minne för barn och förälder.

Minneslådan är en låda där man får plats med minnen från barnets första år. Man kan lägga i saker som de första skorna, en hårlock, bilder, ljudupptagningar och annat som blir roligt att ta del av längre fram. Numera så kan man skaffa specialutvecklade minneslådor där man även kan dekorera utsidan med minnen. Den här typen av minneslåda har plats för bilder, fotavtryck och annat fint på lådans utsida. När man tar fram lådan så kommer den alltid att väcka skratt och förundran. Barnet som kanske har blivit några år kommer också att tycka att det är särskilt roligt att se bilder, film och leksaker från det allra första året. Man kan förvara lådan synligt på en hylla för att den är så fin, eller lägga undan den så att det alltid blir till en överraskning då den kommer fram igen.

Vad ska man lägga i lådan?

Vad man ska lägga i minneslådan är förstås privat. Alla har sina egna tankar om vad som är viktigt. Foton och texter brukar vara populära. Man kan till exempel skapa ett litet album med bilder och text där man berättar mer om det som man ser på bilden. Man kan också spara filmer och bilder på en CD-skiva som man lägger ner i lådan. Barnets favoritleksak kanske kommer att hänga med ett tag, men om inte så får den åka ner i lådan. Nappen, de första skorna, favoritflaskan, smycken från far- och morföräldrar är andra exempel på sådant som kan passa i lådan.

En fin present

Man kan ge den här typen av minneslåda som present men frågan är om föräldrarna som får den har tid med att göra i ordning allt som bör finnas i lådan. Om man vet att det handlar om föräldrar som kommer att älska idén men som knappast kommer att lyckas genomföra uppgiften så ska man hjälpa till. Vänta med att ge lådan till ettårsdagen och se då till att den redan innehåller bilder, film och annat som ger en bra grund att bygga vidare på. Är man nära släkting, moster, mormor, faster, farmor, så kan man ju pyssla med lådan under flera år för att sedan överraska med den vid ett senare tillfälle. Det här kan verkligen bli en helt otrolig present som ingen hade förväntat sig!