Barnmöbler

Det finns 100 produkter

Barnmöbler i lekfull och annorlunda design.

Det råder ingen tvekan om att barn har behov av utrymme och barnmöbler som ger det stöd som behövs för lek och vila. Samtidigt som rummets inredning mest är till för föräldern som vill ha en plats som är enkel att hålla ordning på och som erbjuder möbler och leksaker som verkligen används så är det självklart att barnets personlighet kommer att påverka den design och stil som man väljer.

Läs mer
Showing 1 - 72 of 100 items

Barnrum för både pojke och flicka

Egentligen så kan man inte säga att det finns en viss stil som gäller för en pojke och en viss för en flicka. Idag så är design för barnrum för både pojke och flicka och det är föräldrarna som väljer vilken färgskala, dekoration och barnmöbler som man tycker passar allra bäst.

De första månaderna

Under de första månaderna så ska barnets rum ge föräldern ett vettigt stöd. Här tänker man på barnmöbler som en bra spjälsäng samt god förvaring och närhet till skötbord och annat som man behöver inom räckhåll. De flesta känner ganska snart om barnet passar bäst i en viss färg och samtidigt så kan man välja färger som man känner påverkar rummets atmosfär på ett fint sätt. Det finns föräldrar som tycker att pojkar ska ha blått och flickor rosa och känner man på detta vis så är det klart att man ska inreda med sänghimmel i prinsessa-stil för flickan och med blå spjälsäng för pojken. Med andra färger som gult, grönt, vitt, och brunt så kan man dock få en design som ger ett barnrum för både pojke och flicka, detta oavsett vad man tycker om det där med rosa och blått.

Ett barnrum att växa i.

Viktigare än det där med färger som är för flickor och färger som är för pojkar är att man satsar på inredning för barnrummet som barnet kan växa med. Idag kan man skaffa spjälsängar som sedan görs om till växasängar och det här behöver både pojkar och flickor. Dessutom så kan man börja med färger och stil som är tillbakalutad för att vid senare tillfälle dekorera på ett visst sätt i enlighet med den personlighet som barnet visar sig ha. Kvalitet på barnmöbler är mycket viktigt och du kan helt klart finna möbelserier som ger utrymme för kreativitet och ett eget val som gör att barnrummet känns personligt och unikt.

Praktiskt och fint.

Det ska vara både praktiskt och fint i ett barnrum för både pojke och flicka. När barnet blir lite större så kan man behöva stolar och ett bord som är i rätt storlek. Andra viktiga detaljer är sådant som gör det bekvämt för barnet att leka på golvet. Flickan eller pojken som tycker om att köra med bilar kan få en matta som har ett vägnät som gör att barnets fantasi stimuleras på ett fint sätt. Det är också viktigt att tänka på det där med förvaring. När barnet kan lära sig att plocka undan så bör man ha möbler som gör det enkelt även för en liten pojke eller flicka att dra ut lådor och lägga leksaker som klossar, dockor och pusselbitar på rätt plats.