Resväska för barn

Det finns 3 produkter
Showing 1 - 3 of 3 items
 • Ryggsäck Lola Ladybag, Travel Buddies
  3358

  Ryggsäck Lola Ladybag är en slitstark barnryggsäck i formplast. Häftig form och hållbar material gör den till en riktigt favorit både för barn och föräldrar. Låt ditt barn packa sin egen ryggsäck med allt som kan behövas på resan eller dagis / skol utflykten. Klädd insida med kardborrband som håller sakerna på plats när ryggsäcken öppnas. Lola Ladybag...

  189 kr 279 kr -90 kr
 • Ryggsäck Archie Alien, Travel Buddies
  3359

  Ryggsäck Archie Alien är en slitstark barnryggsäck i formplast. Häftig form och hållbar material gör den till en riktigt favorit både för barn och föräldrar. Låt ditt barn packa sin egen ryggsäck med allt som kan behövas på resan eller dagis / skol utflykten. Klädd insida med kardborrband som håller sakerna på plats när ryggsäcken öppnas. Archie Alien...

  189 kr 279 kr -90 kr
 • Travel Buddies Rusty Robot, resväska för barn
  4043

  Praktisk och kul resväska för barn Rusty Robot med 2 st lättrullande inlines hjul och justerbart teleskophandtag med 3 höjdlägen samt bärhandtag. Väskan är tillverkad i hållbar, slitstark formplast med en tuff Robot design. Väskan har klädd insida med en blixtlåsförsedd ficka. Perfekt att packa inför en resa med barn.- Vikt: ca 2 kg - Yttermått: ca...

  349 kr 549 kr -200 kr

Resa med barn ? – Glöm inte Trunki resväskan
Har man väl provat Trunki resväskan så vill man inte resa utan den. Det här är väskan för det lilla barnet som inte har tålamod att sitta still i en sulky och som inte orkar gå hela vägen från in-checkning till gate.
Väskan som har ett attraktivt utseende är helt enkelt väska och leksak i ett. Samtidigt så kan föräldrar dra stor nytta av att kunna dra den bakom sig för att på så vis snabbt komma fram utan något gnäll.

Världens smartaste resväska för barn
Man kan nog säga att Trunki resväskan är världens smartaste resväska för barn. Här har man tänkt på barnets behov och sett till att utforma en väska som man sitter på i bästa lådbilsanda.
I väskan så kan man ha allt det där som man behöver som handbagage och lite till. Det är dock viktigt att bemärka att det här inte är den typen av väska som man checkar in. Du kan alltså inte räkna med att få plats med barnets alla kläder och saker i den. Som handbagage så ger den ett utrymme som är mer än tillräckligt för allt det som man kan tänkas behöva under resans gång. När man går mellan bil, flygplats, gate, flygplan, väskupphämtning, buss, hotell och mer, så kan barnet utnyttja Trunki på ett mycket smart sätt. Antingen så kan barnet själv skjuta den framåt genom att sitta på den och skjuta framåt med benen, eller så kan föräldern dra väskan framåt då barnet sitter på den.
Res jorden runt med Trunki
Man kan verkligen resa jorden runt med Trunki resväska. Det är få väskor som är så användbara som denna och även om det finns gott om lekfulla varianter så erbjuder de inte samma komfort som Trunki. För familjer som vill resa långt så innebär det oundvikligen en hel del promenader på flygplatser och även stunder då man måste sitta och vänta utan något särskilt att göra. Det är i dessa lägen som det kan bli olidligt med små barn som har spring i benen. Istället för att låta barnen springa bort på en flygplats någonstans i Afrika så kan man alltså se till att ha leksaken Trunki redo för dessa ögonblick.
Föräldern kan ta det lugn medan barnet är för upptaget för att ens tänka på att gnälla på värme eller på att behöva vänta.
En väska som håller länge
Dessutom så är det här en resväska för barn som är känd för sin höga kvalitet. När man väl ha skaffat en så håller den mycket länge trots att den utsätts för regelbunden användning. De som har skaffat Trunki resväskan har gett den mycket fina omdömen samt kommentarer om att den efter flera år fortfarande ser som ny ut. Det betyder att man kan använda den för flera syskon och sedan skicka den vidare till andra i familjen som har barn i åldersgruppen 1,5-5.

 

 

Trunki smartaste resväska för barn