Barnrum i rosa

Det finns 188 produkter

Rosa barnrum - där prinsessan somnar gott Om det hänger en skylt på barnrummet där det står prinsessa så är det ingen som kommer att bli förvånad av att mötas av ett rosa barnrum med motiv som för tankarna till sagornas värld.

Läs mer
Barnrum i rosa
Showing 73 - 144 of 188 items

Barnrums inredningsdetaljer för alla små prinsessor och prinsar. 

Om den lilla prinsessan sover i tusen år är en annan fråga, många föräldrar hoppas kanske på att det rosa motivet kan bidra till denna effekt, men en sak är säker – rosa toner är behagliga och mjuka och de passar mycket bra då det handlar om inredning för ett barns rum.

De viktigaste möblerna

De viktigaste möblerna kommer alltid först och när man ska inreda i rosa så har man mycket spännande att välja ifrån. Det finns sängar för lite äldre barn som förutom den rosa färgen har design som får barnet att älska läggdags. Det här är kvalitetsmöbler som ingår i serier så att man kan matcha med andra viktiga möbler som garderob. Efter säng och garderob så kan man alltid diskutera vad som verkligen behövs och det är klart att barnets ålder kommer att påverka behovet. Då barn börjar leka så kan man dock se att en skön barnsoffa och ett bord med stolar i barnets storlek kommer väl till pass. Dessa finns förstås också i rosa motiv för att passa det barnrummet med rosa tema.

Förvaring

Förvaring är ingen liten sak och något man ska se till att ha redan då barnet är mycket litet. Det är aldrig trevligt med en massa saker på golvet men så blir det då man inte har någon ordentlig förvaringsplats för leksaker, kläder och sådant som alltid finner vägen till barnrummet. Skaffa gullig väggförvaring för saker som man enkelt hänger upp och lådor som har motiv som gör att de gärna kan stå framme som en möbel. Små askar kan också vara smart att ha för smycken och annat smått som barnet samlar på.

Skönt och varmt

I sängen ska det vara skönt och varmt och man kan skaffa fina sängkläder som går i rosa och kanske förstärka prinsesskänslan med hjälp av en vacker sänghimmel som passar både spjälsäng och barnsäng. På golvet kan man lägga en härlig fluffig matta som är fin att se på och som känns perfekt att leka på. Tänk på att rosa inredning inte måste vara kompakt rosa. Man kanske väljer enbart rosa för säng, garderob och bord men sedan kan man variera med andra färger som passar fint ihop som till exempel vitt, rött och även stänk av grönt.

Detaljer som förstärker prinsessmotivet

Detaljer som är bra att ha i ett barnrum är extra krokar för kläder, lampor som ger mer ljus eller bara värmer rummets atmosfär. Vad sägs om en lampa som är formad som ett slott? Den kommer garanterat att gillas av den lilla prinsessan som drömmer om att en dag själv bo i ett slott, och för Mamma och Pappa så är det skönt med en extra nattlampa som ger en säker och trygg miljö att sova i.

Här hittar du rosa barnmöbler, sängkläder, gardiner och andra rosa barnrumsdetaljer som öppnar en hel rad inredningsmöjligheter.