Babyartiklar

Det finns 110 produkter

Vad behöver en nyfödd baby?

Det här är en fråga som de som väntar barn för första gången ställer sig och som de som väntar syskon försöker påminna sig om. Efter det första barnet så vet man att mycket av det som behövs först blir tydligt efter en tid med barnet, men visst finns det vissa standardprodukter som man inte bör vara utan.

Läs mer
Babyartiklar
Showing 1 - 72 of 110 items

Den första tiden med barnet kan vara intensiv och då har man verkligen inte tid att shoppa efter babyartiklar så se till att det viktigaste finns på plats redan innan den nya familjemedlemmen anländer. Det mest basala innan barnet kommer så ska man se till att ha spjälsäng, skötbord och förvaring på plats. Det är idag mycket smidigt och enkelt att köpa babyartiklar online.

Bilbarnstol och barnvagn är också viktigt och ett tips är att skaffa de modeller som man kan använda både för det nyfödda barnet och för det lite äldre barnet.

Madrassen för spjälsängen bör vara av hög kvalitet och inte begagnad. Idag finns det olika typer av spjälsängar som är anpassade efter individuella behov av sov-arrangemanget. Med tanke på detta så ska man ta sig lite tid till att undersöka de olika modellerna för att komma fram till den som kommer att passa bäst. Sådan man kanske inte tänker på Det finns saker som man alls inte tänker på då man inte tidigare har haft en bebis i huset och en av dessa är handdukar. Handdukar av olika kvalitet behöver man vid skötbordet. Nyblivna föräldrar som tror att en full blöja betyder att bebisen är klar får sig glada överraskningar och då bör man ha en handduk redo alldeles invid sin bebis! Tunna handdukar behöver man även vid amning, både hemma och då man ger sig av på utflykt.

Det kan också vara bra att skaffa en väska som är särskilt till för babyprodukterna som man tar med sig med barnvagnen och i bilen. I den här väskan så ser man till att blöjor, ombyte, våt-handdukar, flaska, napp och allt som man behöver finns på plats. Föräldrarna behöver också saker som gör det lättare att ta hand om bebisen.

För Mamma som ammar så är en amningskudde en mycket bra investering. Det här är en kudde som spar på rygg och axlar då man sitter och ammar sitt barn.

Kläder

Små bebisar behöver gott om ombyten. Man kan inte handla kläder till en bebis som man gör till ett större barn. Även om man kan tvätta babykläderna så kan det bli snävt om man har tagit hand om tre klädbyten under en natt. Basplagg som sparkdräkter ska man alltid ha ett helt gäng av och det här är en mycket uppskattad present i och med att bebisen snabbt växer och behöver nya storlekar.

Lyxiga barnprodukter

Lite lyx behöver man också till sitt nyfödda barn. Vackra sänghimlar är verkligen rekommenderade som tillbehör till en spjälsäng. Om man skaffar den typ av sänghimmel som även fungerar som myggnät så är produkten mer än lyx. Man behöver förstås gott om lakan och täcken till barnets säng och om man vill ha extra hög kvalitet så kan man ju skaffa lite finare produkter med unika motiv som är gjorda i material som är extra skonsamma för bebins ömtåliga hud.

Kvalitetsprodukter till din baby och ditt barn såsom många läckra åkpåsar, skötväskor, tygblöjor, badcape och mycket mer. Produkter som underlättar vardagen för föräldrar.

Svårt att hitta napparna?

Napphållare och nappväska håller reda på napparna och håller dom rena. Ont i överkroppen när du ammar? Gör det lättare för dig och köp en amningskudde.

Kul att ha ett litet minne av sin första graviditet.

Gör en gipsavgjutning av din gravida mage och skapa ett minne för livet. Vill du ha ett bra minne av dina barn? Med våra gipsavgjutningsset kan du göra fina handavtryck eller fotavtryck av din baby. Eller förvara alla små babysaker i en vacker minneslåda. Här hittar Ni produkter som gör livet lite lättare under den perioden. Vi önskar er, småbarnsföräldrar all lycka !