Tygblöjor

Det finns 23 produkter

TYGBLÖJOR

Det finns många goda anledningar att satsa på tygblöjor till sina barn. Blöjor är den förbrukningsvara som används allra mest i en småbarnsfamilj och med tanke på hur många blöjpaket man inhandlar under ett år är det också en av de avsevärt största utgifterna. Initialt kostar tygblöjor i fin muslin visserligen snäppet mer i inköp, men i gengäld kan de återanvändas om och om igen vilket betyder att man tjänat in priset redan inom någon vecka. Förutom att gynna plånboken hjälper tygblöjor även till att minska sopberget, vilket säkerligen uppskattas av många miljömedvetna föräldrar där ute.

Läs mer
Tygblöjor
Showing 1 - 23 of 23 items

TYGBLÖJOR – SNÄLLA BÅDE MOT BABYN, PLÅNBOKEN & MILJÖN

Tygblöjor i rutvävd bomull eller bambu kan enkelt sköljas av och tvättas i maskin – sedan är de som nya igen! Muslintyget har dessutom förvånansvärt bra absorptionsförmåga, samtidigt som materialet är lent mot känsliga babystjärtar och låter huden andas. Våra tygblöjor finns både som traditionella vikblöjor och i färdigsydda byxmodeller med smidiga kardborreband och absorberande inlägg. Det är en smaksak vilket man föredrar. Om du väljer en byxblöja, tänk bara på att beställa en storlek som passar till ditt barns ålder och vikt. Vikbara tygblöjor kan lätt justeras efter barnet och fungerar lika bra till nyfödda som till lite äldre bebisar. Tack vare tygblöjornas enkla form, härliga mjukhet och fantastiska uppsugningsförmåga kan de dessutom användas som mycket mer än enbart blöjor.

Tygblöjor har många användningsområden. De kan användas som torktrasor, tvättlappar, snuttefiltar eller som underlägg på skötbädden. Det finns flera sätt att vika en tygblöja. Här vissar vi ett exempel på hur du kan vika en tygblöja:

Hur viker man en tygblöja
1. Vik blöjan på mitten

2. Vik blöjan en gång till från vänster till höger. Se till att du har de öppna hörnen upp till höger.

3. Dra det översta lagret rakt åt vänster så att det blidas en triangel av översta lagret.

4. Vänd sedan på blöjan så att du får triangeln underst.

5. Vik ihop de översta lagren flera varv så att det bildas en tjockare mittdel som bildar själva blöjan.