Väggdekor

Det finns 56 produkter

VÄGGDEKOR BARN

Låt fantasin flöda i barnrummet med fina väggprydnader och färgglad väggdekor. Väck barnets naturliga nyfikenhet genom att pryda väggarna med vackra fjärilar, fluffiga mjukisdjur, 3D-blommor, magiska älvor, enhörningar och sjöjungfrur, eller förvandla taket till en självlysande stjärnhimmel som ger tryggare insomning och sagolika drömmar. Sätt upp dekorativa väggbokstäver med barnets namn eller kanske ett helt alfabet så att ditt barn kan lära sig stava på ett både kul och enkelt sätt. Med härliga väggdekor från Barnparadiset får ditt barn möjlighet att utveckla sin fantasi samtidigt som inlärningen sporras. Rummet blir dessutom roligare att vistas i och ger barnet inspiration till nya, spännande lekar.

Läs mer
Väggdekor
Showing 1 - 56 of 56 items

INSPIRERANDE OCH FÄRGGLAD VÄGGDEKOR FÖR BARN

Att skaffa ny väggdekor barn är också ett smidigt sätt att förändra barnrummet och hålla det intressant i takt med att ditt barn växer och utvecklas. Väggdekor kan bytas ut, uppdateras, kombineras och utökas i all oändlighet. Varför inte skapa en lekvägg med någon av våra färgstarka bakgrundsmiljöer och låta barnet formge sina egna fantasiscenarion med olika sagofigurer? Majoriteten av våra praktiska väggstickers är lika enkla att fästa som att ta bort och lämnar inga fula märken på tapeterna, så barnet kan flytta runt dem precis som det vill. Så länge ditt barn är riktigt litet bör du naturligtvis tänka på att placera all löstagbar väggdekor på en säker höjd så att den kan ses men inte nås.

Väggord och väggdekaler har blivit oerhört populära de senaste åren och det finns en bra anledning till det. Det finns nog inget billigare och enklare sätt att förnya ett barnrum. Barn älskar färger och olika figurer. Låt sagovärld flytta in i barnrummet.

Väggdekor förvandlar enkelt barnens rum till fantastisk lekplats som dina barn är värda att ha.