Barnrum i blått

Det finns 125 produkter

Blått barnrum

Blå toner kan man jobba med på lite olika sätt och ett blått barnrum kan vara mycket olikt ett annat. Det hela beror förstås på hur man kombinerar färger och vilka möbler man tar in. Blått ger oftast en harmonisk och lite sval känsla och det är ganska lätt att kombinera blåa detaljer med andra färger som brunt, rosa, vitt och grönt.

Läs mer
Barnrum i blått
Showing 1 - 72 of 125 items

Barnrum i Blått? Här hitta Ni mängder av fina blåa prylar att inreda barnrummet med. Barnmattor, lektält, leksaker, barnfåtölj och mycket mer för att barnrummet ska bli mysigt och funktionellt.

Det är ganska vanligt med motiv som föreställer bilar, fiskar och även fåglar på möbler och accessoarer som är till för barnrum som inreds i blått. Man kan även finna lite tuffare motiv med dödskallar och annat som kittlar barnets fantasi i denna färgskala.

För det lilla barnet

Det lilla barnet bryr ju sig inte särskilt mycket om vilken färg man har på spjälsäng och tapet. När man inreder ett blått barnrum för sin bebis så tänker man mer på hur man själv upplever rummet. Man kanske väljer den blåa färgen för att man känner att den får en att uppleva ett lugn under en tid som kan vara nog så hektisk. Dessutom så kanske man har vissa basmöbler i vita färger som fungerar riktigt bra ihop med blått. En mjuk matta för golvet med bilar eller stjärnor är kanske praktisk då man vill låta barnet ligga lite på mage och rygg för att öva på att hålla upp huvud och på att rulla runt, men annars så är den här typen av inredning mest till för att man själv ska trivas då man tassar in på kalla vintergolv dag som natt.

Det har blivit dags för lek

När barnet blir lite äldre så blir det dags för lek. I blått så finner man många smarta möbler och leksaker för barn som just lärt sig att sitta och stå. Ett litet bord med stolar kan man ha god användning för från tidig ålder och under flera års tid. Likaså smarta lösningar för förvaring som man kan använda sig av för böcker, mjukisdjur och annat som är en del av barnets vardag. Ett lektält är något som kan vara kul att ha på golvet som en plats att leka och vila på. Beroende på hur tältet är utformat så kan det även användas för lekar med bollar och kanske som rum för sköna bokstunder.

Kombinera och gör om

I ett blått rum för barnet så är det enkelt att kombinera möbler och prydnader samt att göra om. Hänger man upp en ny spegel i blått så får man genast en kraftfull effekt och det finns gott om kvalitetsleksaker som går i den blå färgskalan. Man ska förstås aldrig överdriva men om du till exempel är på jakt efter en present till ett barn vars rum går mest i blått så bör du ta en titt på blåa detaljer och prylar för att överraska med en present som passar perfekt i barnrummet.