Sängkläder

Det finns 100 produkter

SÄNGKLÄDER BARN

När man är gravid är boendet en stor del av förberedelserna inför bebisens ankomst och att fixa och göra fint i barnrummet är något av det roligaste som finns. Mest tid lägger man gärna på barnrummets självklara mittpunkt – sängen, tronen där familjens lilla prins eller prinsessa ska sussa sött under många år framöver. För att göra spjälsängen till en ombonad plats som skänker trygghet och ger den nytillkomna familjemedlemmen bästa möjliga start i livet behövs det naturligtvis mjuka och sköna sängkläder för barn.

Läs mer
Sängkläder
Showing 1 - 72 of 100 items

HÄRLIGA SÄNGKLÄDER OCH PÅSLAKANSET TILL BARN

På Barnparadiset.se har vi bunkrat upp med mängder av underbara sängkläder för barn, så att du ska kunna hitta allt du önskar för att skapa en mysig atmosfär i babyns rum.

Här finns allt från exklusivt broderade örngott och påslakan till klassiskt vita bäddset, praktiska dra-på-lakan och färgglada sängkläder med gulliga tryck och applikationer. Vi har även prisvärda startpaket med dussintals delar för barnrummet, inklusive vackra påslakanset, söta mobiler, sänghimlar, förvaring, prydnader och olika tillbehör till spjälsängen. Givetvis är alla våra fräscha sängkläder för barn tillverkade i ren bomull av mjukaste kvalitet. Samtliga barntextilier är dessutom certifierade enligt strikta miljö- och säkerhetsstandarder och fria från allergiframkallande ämnen. Med den vetskapen kan du som förälder sova precis lika tryggt som din bebis.

Stort utbud av sängkläder / påslakan för barn. Vita, broderade eller färgglada påslakanset. Välj själv hur du vill inreda barnrummet. Kanonpriser! 100% bomull. Exklusiva, bedårande sängkläders startpaket till spjälsängen i 12 delar. De kommer verkligen att pryda ett barnrum.

Låt ditt barn sova gott!