Rabatt! Ergobaby 360 Bärsele 360, grå/ljusbrun Zooma ut bilden

Ergobaby 360 Bärsele 360, grå/ljusbrun

861

Nyhet

✔ SNABB LEVERANS 1-3 dagar

905 kr

.

1 295 kr .

-390 kr

Ergobaby 360 Bärsele 360, grå/ljusbrun

Med fyra bekväma positioner och maximerad komfort är Ergobaby 360 bärselen som revolutionerar småbarnslivet! Upptäck världen med din baby på ryggen, på magen eller på höften. I den skålformade sitsen sitter den lilla tryggt och säkert och vadderade remmar och band är speciellt utformade för att minimera risken för överbelastning.

Bärselen Ergobaby 360 har en användbar huva som fungerar både som huvudstöd då den lille vilar, samt som amningsstöd och solskydd.

Ergobaby 360 fungerar för barn från 5,5– 15 kg. För tidigare användning finns spädbarnsinlägg att köpa till.

Bärselen tål maskintvätt.

Material: 100% bomullscanvas (maskintvätt).

Egenskaper

1. SKÅLFORMAD SITS 
Placerar barnet ergonomiskt i alla fyra bärpositioner med knäna i samma höjd som höften eller högre och ryggen lätt kurvad (C-formad). Sittbredden justeras enkelt med knappar beroende på barnets ålder och sittposition. 

2. EXTRA BRETT MIDJEBÄLTE MED KARDBORRESTÄNGNING 
Bekvämt midjebälte som kan bäras högt och lågt beroende på bärposition. Ger extra stöd till nedre delen av ryggen. 

3. FÖRLÄNGNINGSBAR RYGGPANEL
Viks ned när barnet bärs framåt, viks upp när barnet bärs inåt och kan behöva extra stöd till nacke/huvud och rygg. 

4. VADDERADE AXELREMMAR 
Axelremmarna tillsammans med det extra breda midjebältet fördelar barnets vikt så att förälderns komfort maximeras. 

5. FLEXIBEL HUVA
Huvan ger stöd till det sovande barnet, skyddar barnet mot väder och sol (UV +50) samt fungerar som amningskydd. En favoritdetalj hos många föräldrar.

Mer info

- 2016 - bäst-i-test.se/Barsele

- 2015 - WiseGuide utsåg Ergobaby 360 Fyra Positioner till bäst i test. Motiveringen till att den vann är att Ergobaby 360 har en utmärkt sittposition för barnet som kan behållas i alla fyra positioner tack vare den skålformade sitsen. Den är också mycket bekväm för bäraren med ett brett vadderat höftbälte och vadderade axelremmar som tillsammans gör att den utses till bäst i test. Testet genomfördes i maj 2015.

- 2014 Klikk.no har utsett Ergobaby 360 till "Bäst i test". Ergobaby 360 var den populäraste bärselen både hos testpanelen och fysioterapeuten. 

- 2014 - Smartson full pott: 100% rekommenderar Ergobaby 360 Fyra Positioner. Smartson fick i uppdrag att bjuda in barnfamiljer och låta dem testa Ergobaby 360 Fyra Positioner under en period. Totalt sökte 1696 familjer och av dem fick 20 testa bärselen. Uppgiften var att bedöma bärselens funktion i alla fyra bärpositioner och i så många olika situationer som möjligt. Efter testet säger 100 procent av testpiloterna att de rekommenderar Ergobaby 360 till en vän och de ger det slutgiltiga betyget 8,7 av 10