När du beställer julklappar på Barnparadiset.se så kan du vara säkert att vi gör vår bästa för att de ska komma fram så snabbt som möjligt - innan jul!  Vi levererar med stor leveranssäkerhet!

Vi skickar både med DHL och Posten och du som kund kan alltid välja leveranssätt som passar dig bäst. Du kan även hämta varor direkt från vårt lager i Höganäs (Skåne)

Beställ leksakerna senast följande tider för leverans innan jul:

- 21 december kl. 12:00 leverans med DHL, gäller de flest orter - förutom Gotland, men klicka gärna på länken nedan för att kontrollera hur lång leveranstid är just till ditt ort. Paket skickas från (26339 Höganäs) http://164.9.104.199/dhltimetable/TimeTable.aspx?Language=SV

- 20 december kl. 19.00 leverans med Posten Gäller för alla som har postnummer under 820 00. (ungefär: söder om Gävle). Gäller inte Gotland.

Observera att tiderna ovan är enligt DHLs och Postens tidtabell. Även om både DHL och Posten är mycket duktiga på att leverera enligt angivna tider kan vi aldrig garantera leveransen till 100 % då vid sällsynta fall (snökaos, trafikolyckor etc) kan leveransen bli försenad.

Alla paket skickas med spårningsnummer och kan bevakas under hela leveranstid.

OBS! För beställningsvaror gäller leveranstider angivna på produktsidan. 

Vi önskar alla våra kunder en riktigt God Jul & ett Gott Nytt ÅR!

Julklappar anpassade efter ålder:

Leksaker för 1-2 ÅR
Leksaker för 3-4 ÅR
Leksaker för 5-6 ÅR
Leksaker för 7-8 ÅR

Leverans innan jul hos Barnparadiset.se