Barnparadiset Leksaker och Barnrumsinredning på nätet

Om oss

Välkommen till Barnparadiset.se!

Annorlunda barnprodukter för nyblivna föräldrar.

Som nybliven förälder så är det mycket som förundrar. För många så kommer det som en chock att inte kunna ta en dusch eller ens gå på toaletten som vanligt. Med den nya familjemedlemmen så ställs allt på kant och det gäller att finna en ny balans i tillvaron. Ett sätt att göra det enklare att komma in i det nya livet som förälder är att se till att ha rätt utrustning och verktyg för jobbet. Just det, möbler som spjälsängar, och dekorationer som musikmobiler är mer än objekt med babytema. Det här är barnprodukter som utvecklats med kunskapen om vad barn och föräldrar behöver allra mest.

Hos Barnparadiset.se så finner du de bästa innovationerna som gör att du slipper köpa en massa olika möbler och tillbehör. Här har man barnprodukterna som är till för nyblivna föräldrar och som fortsatt ger glädje då barnet blir äldre och kanske får syskon.

Möbler som växer med barnet

Konceptet att låta möblerna växa med barnet är inte nytt men hos Barnparadiset så finner du en stor variation av möbler med denna funktion. Spjälsängar som blir till vanliga sängar eller som inkluderar allt från skötbord till förvaring är bara ett exempel på detta. Olika möbler har olika finesser och design, så ta dig tid till att undersöka det annorlunda sortimentet för att lära dig mer om möjligheterna och välja de produkter som kommer att passa allra bäst för ert barn och ert hem.

Spännande tillbehör

Innan du besöker Barnparadiset så kanske du har en idé om den typ av tillbehör som man kan skaffa till barnrummet men snart så kommer du att inse att det finns så mycket mer. Vad sägs om sänghimlar som alternerar som myggnät och som kan placeras fritt vid säng eller annan viloplats? Amningskuddar som även kan användas för barnets babygymnastik och roliga leksaker som är till för barnets mentala och motoriska utveckling. Dessutom så satsar Barnparadiset en hel del på produkter som är till för att kunna använda det som man redan har som till exempel överdrag till barnstolar.

Nyheter och innovation

Den som söker efter inredning till barnrummet kommer att finna allt från bokhyllor till sköna puffar för golvet. Det kommer även nytt som är unikt och fantasifullt. Det här är möbler som man knappast finner på annat håll och som erbjuder en kombination av lek och funktion. Om man ska göra om i barnrummet så ska man helt klart besöka Barnparadiset för att ta en titt på det allra senaste. Här finns inredningen som barnen kommer att älska och som håller den kvalitet som krävs för att barnrummet ska förbli säkert för alla som vistas i det. Allt detta för en rimlig budget som gör det möjligt att få kompletta möbelserier samt tillbehör som är annorlunda och inspirerande.

Barnparadiset AB har sin bas i Höganäs där såväl lager som kontor finns. Företaget bildades 2007 och sedan dess levererat barnprodukter till över 40000 företag och privatkunder!
Vi vill inspirera våra kunder till ett lite annorlunda barnrum med produkter som är både traditionella och unika. God service och att ge varje kund ett personligt bemötande är viktigt för oss.

Barnparadiset_kontor


Barnparadiset lagerHA EN TREVLIG VIRTUELL SHOPPINGRUNDA!

BARNPARADISET sedan 2007