Rubens barn Ark Zebra Zooma ut bilden

Rubens barn Ark Zebra

1498

Nyhet

Se mer från: Rubens Barn

✔ SNABB LEVERANS 1-3 dagar

459 kr

.

Rubens Ark Zebra är både gossedjur och dockpojke på samma gång! En finurlig liten gosse har gömt sig i den här kostymen. Han är 36 cm lång och har charmigt leende och bruna ögon av brodyr som är omsorgsfullt placerade för hand i hans lilla barnansikte. Långa ögonfransar förstärker hans kavata blickar och hans svagt rosafärgade kinder. Han har ljusbrun hy.

CE märk leksak

Mer info

Han bär en svartvit Zebradräkt och mössa, sydda i pälsmjuk polyester. Den randiga zebramössan ät fodrad med vitt tunt tyg. Öronen är svarta på framsidan. En tät frans i svart bomullsgarn tronar längst hela mössans mitt som en ståtlig häst- man. Zebrapojkens overall har även den en svart man längst hela ryggen. En svans medtofs avlutar elegansen. Overallen har resår i armar och benslut och stängs med kardborreband i ryggen. Framtill på overallen finns en röd rosett av fleece. Den har en liten vit broderad text; ”Rubens Barn”.

Dockan har granulat i baken för extra tyngd och för att kunna sitta bra utan stöd. Alla Rubens Ark dockorna kan utöka sin garderob genom ett antal vanliga kläder samt alla djurdräkter.