Rubens Barn Original MEIYA Zooma ut bilden

Rubens barn Original Meiya, 50 cm, Fri Frakt

978

Nyhet

Se mer från: Rubens Barn

✔ SNABB LEVERANS 1-3 dagar

OBS! SISTA EXET !

829 kr

.

Rubens barn Meiya, 50 cm Hej! Jag heter Meiya! Jag tycker om att leka och mysa! Hoppas att du också gillar det! Meiya är en söt flicka med asiatiskt utseende som med sitt mjuka leende charmar de flesta.Samtliga dockor i serien har granulat i baken som ger extra tyngd. Idas garderob kan utökas med alla extrakläder passande till Rubens Barn Original

CE märk leksak

Mer info

Du har väl inte glömt?

Extra Kläder till dockan

Meiya har ett omsorgsfullt handgjort ansikte med babyrunda, friskt rosa kinder. Hennes bruna ögon som är påsydda för hand, accentueras av de långa ögonfransarna.

Meiyas svarta polyester hår har pannlugg, och två små tofsar omknutna med klarröda rosetter. Hårets fiberlängd gör att Meiya rekommenderas för barn över 2 års ålder.

Materialet i Meiyas kläder är polyester Hon bär en långärmad trikåtröja som är randad i ett flertal olika färger. Hon har en söt grön volangklänning i mjukt tyg med tillhörande trosor i samma färg. Meiya har röda skor i ballerinamodell, med svart resårband över vristen. De mjuka skorna matchar den röda i färgen i hennes rosetter och randiga tröja Kläderna knäpps med kardborreband i ryggen.