Rubens Barn Original MARIA Zooma ut bilden

Rubens Barn Original MARIA, Fri frakt

980

Nyhet

Se mer från: Rubens Barn

✔ SNABB LEVERANS 1-3 dagar

OBS! SISTA EXET !

849 kr

.

Rubens barn Maria docka, 50 cm

Hej! Maria heter jag och vill ha många kamrater! Vill du bli en av dom så kan vi ha det roligt tillsammans, och leka och kramas! Samtliga dockor i serien har granulat i baken som ger extra tyngd. Marias garderob kan utökas med alla extrakläder passande till Rubens Barn Original


Rek från 3 års ålder.

CE märk leksak

Mer info

Du har väl inte glömt?

Extra Kläder till dockan

Rara dockan Maria med sitt oemotståndliga leende tilltalar många genom sitt vänliga utseende. Hon möter din blick med bruna broderade ögon som är fastsydda för hand, liksom hennes långa ögonfransar. Ansiktet är välformat och varje detalj är handarbetad med babyrunda rosa färgade kinder och en söt liten näsa. Hon har ljusbrun hy.

Marias hår är svart och ovanför öronen sitter två ostyriga tofsar med cerise rosetter. Håret är gjort av polyester med lite längre fibrer och vi rekommenderar därför Maria hennes för barn som är äldre än två år.

Maria har en cerise kortärmad trikåtröja av polyester som på framsidan har en v- formad isättning randad i rosa och vitt. Över tröjan bär Maria en brun manchesterklänning av bomull med v – ringning. Klänningen som har en mjukt rynkad kjol avdelas med en tunn rosa rand i midjan som i färg matchar tröjan och de cerise färgade trosorna. Kläderna stängs i nacken med kardborreband.

FärgOlika färger
Passar ålder:4-5 år, 3-4 år