Rubens Barn Little MEIYA Zooma ut bilden

Rubens Barn Little MEIYA, 40 cm

992

Nyhet

Se mer från: Rubens Barn

✔ SNABB LEVERANS 1-3 dagar

479 kr

.

Rubens barn Little Meiya, 40 cm Hej jag heter Meiya. Jag älskar katter! Katten på min klänning liknar på pricken min lilla kattunge som brukar sova i min famn!Samtliga dockor i serien har granulat i baken som ger extra tyngd. Annas garderob kan utökas med alla extrakläder passande till Rubens Barn Little

CE märk leksak

Mer info

Du har väl inte glömt?

Extra Kläder till dockan

Little Meiya är en liten flicka med asiatiskt utseende, som har ett omsorgsfullt gjort ansikte och nyfiken blick. Långa ögon- fransar syns ovanför de bruna broderade ögonen. Hennes blygt leende mun och svagt rodnande kinder gör henne helt betagande. Det halvlånga polyester håret är svart med pannlugg. Hon har en tofs mitt på huvudet, med en gul rosett. Håret har lite längre fibrer som gör att vi rekommenderar henne till barn över 3 års ålder.

Den kortärmade klänningen i polyester är diagonalt tvåfärgad i grön och gul färg. På klänningens vänstra sida finns en liten tre- kantig orange ficka med svarta prickar. En liten svart filt katt med två synliga framtassar, kikar fram från klänningens mittsöm. Den har vita detaljer. Ögon och mun är broderade. Svansen tittar fram ur fickan. Meiya har vita trosor som avlutas med resår i ben och midja. Klänningen knäpps med kardborreband bak i nacken.

Rek från 3 års ålder.

FärgOlika färger
Passar ålder:3-4 år, 4-5 år