Skrivbordsförvaring Star Vit - Kids Concept Zooma ut bilden

Skrivbordsförvaring Star Vit - Kids Concept

3056

Nyhet

Se mer från: Kids Concept

Tillfälligt slut

349 kr

.

Det är viktigt att ha ett väl fungerande skrivbord hemma att göra sina läxor på. Denna skrivbordsförvaring kommer med smarta lösningar i form av fack där det får plats diverse pennor, linjaler, papper, böcker, suddgummi och mycket mer. Förutom att se till att hålla skrivbordet i ordning så tillför den också mycket i inredningen.

Den 24 x 22 cm stora förvaringen i trä kommer i en neutral och vacker vit färg med en form av en stjärna i mitten. Detta gör att den med all fördel passar in i varje barnrum oavsett stil.

Från: Kids Concept

CE märkt leksak

Mer info

Hur mycket vätska behöver barnet få i sig?

Ett barn som väger tio kilo behöver ungefär en liter vätska om dagen för att ersätta normala vätskeförluster. Om det är mycket varmt, om barnet rör sig mycket eller om barnet har feber behöver det mer vätska, liksom om barnet har diarré eller kräks. För varje grads feber över 38 grader, ökar vätskebehovet med tio procent. Om man reser till varmare länder med barn, är det bra att tänka lite extra på vätskebehovet. Barn som helammas täcker spontant detta ökade behov av vätska genom ökad amning.

Källa 1177.se