Madrass till spjälsäng Hevea Baby Fri Frakt Zooma ut bilden

Madrass till spjälsäng Hevea Baby Fri Frakt

Nyhet

Se mer från: Hevea Madrass

Leveranstid ca 1-3 dagar

  • Aegis Natural Care
  • Medica ( +60 kr)
  • Aloe Vera (+129 kr)

1 259 kr

.

Det finns många viktiga saker att tänka på när man väljer madrass till nyfödda barn. genomsnitt sover nyfödda bebisar 16 timmar on dygnet. Samtidigt som barnets skelett, muskler, nervsystem och organ utvecklas och växer.

Hevea Baby madrass har en tjocklek på 9 centimeter och här ingår det 7 cm latex med ett unikt system för ventilation. Ventilationssystemet består av rörformade hål som ger en madrass som kan erbjuda ett perfekt stöd för det växande barnets rygg. Du får 10 års garanti på denna madrass och den kan levereras med 3 olika överdrag. Välj Hevea överdrag, Medica överdrag eller Aloe Vera överdraget. 

Mått: 120 x 60 x 10 cm  eller 140 x 70 x 10 cm 

10 års garanti.

Köp madrass få gratis babyfilt i bomull!

Mer info

Tänk på att det finns stora skillnader mellan madrasser för yngre och äldre barn . Välj det som är rätt för ditt barn. 

Madrassen för små barn bör vara fast. Alltför mjukt underlag ökar risken för kvävning eller att bebisen blir för varm. Naturmaterialet som t.ex. kokosfiber skyddar ryggraden och är luftig vilket ger barnet en god sömn. Latexmadrass har bra temperaturkontroll och är allergisäkert. Om du är osäker på vilken madrass för spjälsäng som du bör välja så är Coco Baby ett säkert val som du med största sannolikhet kommer att trivas länge med.

Du kan välja mellan tre olika överdrag. Alla kan tvättas i maskin. Själva madrassen går inte att tvätta.

Du kan välja mellan tre olika överdrag. Alla kan tvättas i maskin. Själva madrassen går inte att tvätta.

1. Överdrag Aegis Natural Care består av AEGIS Microbe Shield -  med antibakteriella fiber, som förhindrar kvalster och bakterier att föröka sig. 

2. Överdrag Medica är sydd av ett modernt tyg, designad med fokus på barns sömnvanor. Tygget är mjuk och silkeslen. Det absorberar fukt på ett speciell sätt och har förmåga att neutralisera fria radikaler. Tvätt: 60 °C

3. Överdrag AloeVera är mycket unik och tillverkat av Tencel (den mest miljövänliga cellulosa fibern som finns idag. Framställd uteslutande av pappersmassa från Eucalyptus träd som är certifierade av Forest Stewardship Council (FSC). Den enda kemikalien som används vid tillverkningen av Tencel Lyocell är det ej giftiga lösningsmedlet aminoxid som tillåter ett slutet kretslopp i bearbetningen där upp till 99% av kemikalien ständigt återanvänds.) Aloe Vera- behandlad fiber för sundhet och välbefinnande. Tvätt: 60 °C Rekommenderas för den mest krävande.

Naturmaterial bäst för ditt barn

Latex certifikat

Latex certifierad med Euro-Latex certifikat.

Ladda ner (0)

TÜV-certifikat Rheinland

Hög kvalitet och föroreningar fria madrasser med TÜV-certifikat Rheinland

Ladda ner (0)

OEKO-TEX® Standard 100

OEKO-TEX® Standard 100 Certifikat

Ladda ner (0)