Madrass Coco Baby Disney Nalle Puh, Fri Frakt Zooma ut bilden

Madrass Coco Baby Disney Nalle Puh, Fri Frakt

Nyhet

Se mer från: Hevea Madrass

Leveranstid ca 1-2 veckor

1 499 kr

.

Madrass till spjälsäng som består av latexlagret på 5 cm och kokosfiberlagret på 2 cm. Original Disney Nalle Puh överdrag i 100% bomull.
Madrassen har utvecklats för att passa barnet allteftersom det växer. När bebisen kommer hem så vänder man sidan med kokosfiber upp. Denna sida är hårdare och passar barnet tills det är omkring 3-4 månader gammalt. Därefter så byter man till den andra sidan som består av naturlatex och som inte är lika hård. 

Det finns många viktiga saker att tänka på när man väljer madrass till nyfödda barn. I genomsnitt sover nyfödda bebisar 16 timmar om dygnet. Samtidigt som barnets skelett, muskler, nervsystem och organ utvecklas och växer.

Mått: 120 x 60 x 10 cm  eller 140 x 70 x 10 cm 

10 års garanti.

Mer info

Tänk på att det finns stora skillnader mellan madrasser för yngre och äldre barn . Välj det som är rätt för ditt barn. 

Madrassen för små barn bör vara fast. Alltför mjukt underlag ökar risken för kvävning eller att bebisen blir för varm. Naturmaterialet som t.ex. kokosfiber skyddar ryggraden och är luftig vilket ger barnet en god sömn. Latexmadrass har bra temperaturkontroll och är allergisäkert. Om du är osäker på vilken madrass för spjälsäng som du bör välja så är Coco Baby ett säkert val som du med största sannolikhet kommer att trivas länge med.

Våra madrasser är gjorda av naturmaterial.
De naturmaterial som förekommer i madrassen är Kokosfiber -vegetabiliska textilfibrer som kommer från kokosnöten. Den används i madrassen för att skydda ryggraden. Den är även extra luftigt. Naturlig Latex kommer från mjölksaft som tappas från gummiträd. Utformningen av denna madrass ger god komfort och stöd speciell anpassat till små barn