Resväska för barn - Nya Trunki Blå Zooma ut bilden

Resväska Trunki Blå

Trunki Trunki

748

Nyhet

✔ SNABB LEVERANS 1-3 dagar

479 kr

.

En resväska speciellt utformad för barn från brittiska Trunki. Resväskan är stabil, lätt att dra och funkar att ta med på flyget som handbagage. Väntan på flygplatsen blir lite roligare. Mått: 32cm H, 21cm B, 46cm L. Vikt: 1,7kg, Kapacitet 18 liter

+ 2 år garanti 

Trunki PrincessTrunki Freddie the Fire EngineTrunki resvsäkaTrunki resväskaResväska för barn

Mer information

Glöm inte att logga in på ditt konto hos oss för att få dina lojalitetspoäng registrerade. Genom att köpa den produkt kan du få upp till 23 poäng. Din varukorg innehåller produkter som ger 23 poäng som omvandlas till ett presentkort på 23 kr.

Trunki resväska barnDen nya, förbättrade Trunki! Resväskan är stabil, lätt att dra och funkar att ta med på flyget som handbagage. Mått: 32 x 21 x 46 cm. Vikt: 1,7kg, Kapacitet 18 liter. Max vikt: 50 kg. Ålder: 3+ 

Resväskan Trunki är stor nog att få plats med allt det viktiga som ett barn kan behöva för att sysselsätta sig med på resan. Trunki är den första barnresväskan i världen som är utformad som ett litet söt djur som barn kan åka på och förvara sina saker i.

Det blir roligare på flygresorna när barnen har en egen väska med sina egna leksaker, ett ombyte kläder och något som de tycker om att äta.

 

Trunki resväska för barn

 Trunki är en brittisk tillverkare av resväskor och resetillbehör för barn. Trunki är den första resväskan i världen som barn kan åka på. Olika färg och utförande såsom Terrance blå, Trixie rosa, Freddie the Fire Engine, Penelope the Princess Carriage, Bernard the Bee, Tipu tiger, Harley nyckelpiga. De är smidiga och lätta och gör det lättare och roligare att resa med barn.