Växasäng / junior spjälsäng Marseille FRI FRAKT Zooma ut bilden

Växasäng / junior spjälsäng Marseille FRI FRAKT

Nyhet

Se mer från: Pinio

Leveranstid ca. 5-6 veckor

  • Spjälsäng utan låda
  • + Förvaringslåda (+785 kr)

4 290 kr

.

En elegant modern spjälsäng / juniorsäng i stilren design. Breda spjälor på långsidorna och panel i huvud- och fotände. Bottenplattan kan fästas i tre olika lägen allt eftersom barnet växer. Marseille är en säng som är både spjälsäng och som kan göras om till juniorsäng. Solid kvalitet, gjord av massivträ. Tillverkat inom EU. Tillverkare:Pinio. Mått: 92 cm/ 78 cm/ 144 cm Bäddmått: 70x140 cm.

Kräver montering

Mer info

För att ditt barn skall sova tryggt så bör du investera i en barnsäng utav hög kvalité.

Tänk dig en säng som växer med barnet. Säng som är en spjälsäng till den nyfödda, men förvandlas med tiden till en mycket användbar och praktisk junior säng. En växasäng som är mer ombonad och mysig än en stor säng, men ändå kan användas tills barn är 7-8 år gammal.

Det finns mycket att tänka på när man köper en spjälsäng, t.ex. funktioner, säkerhet men även utseende och design. Det är helt enkelt upp till dig som förälder att avgöra vilken spjälsäng passar dig och ditt barn bäst! Spjälsängen Fundi är tillverkat enligt EU säkerhetsnormer: PN-EN 716-1 (EN 716-1), PN-EN 716-2 (EN 716-2), PN-EN 14749 (EN 14749) och ISO 7170. Sängen ingår i möbelserie Marseille med bl.a garderober, skötbord, bokhyllor

OBS! När barnet blir äldre och vill ta sig ur på egen hand bör botten sänkas eller sidorna plockas bort.