Spjälsäng Marseille FRI FRAKT Zooma ut bilden

Spjälsäng Marseille FRI FRAKT

Nyhet

Se mer från: Pinio

Leveranstid ca 5-8 veckor

  • Spjälsäng utan låda
  • + Förvaringslåda (+585 kr)

2 590 kr

.

En spjälsäng är en möbel som man behöver oavsett om man har tänkt lära barnet sova för sig själv från dag ett eller om man tänkt sova ihop en tid. Innan det första barnet kommer så inser man inte hur viktigt det är med en säker plats där man kan placera sitt barn för kortare eller längre perioder, och det kommer definitivt en tid då barnet naturligt uppskattar en egen plats att vila och sova på. För att ditt barn skall sova tryggt så bör du investera i en barnsäng utav hög kvalité. 

Marseille är en massiv men vacker spjälsäng som ger den säkerhet och trygghet som förälder och barn behöver. Man kan höja och sänka sängbotten i tre olika lägen och det går att plocka bort två spjälor då barnet är redo att ta sig i och ur sängen på egen hand. Detta är helt enkelt en stjärna på sänghimmeln som kommer att passa de allra flesta. Spjälsäng i solid kvalitet, gjord av starkt, hållbart björkträ.

Mått: 124/69/96 cm
Bäddmått: 120/60 cm

Sängen ingår i möbelserie Marseille med bl.a garderober, skötbord, bokhyllor

OBS! När barnet blir äldre och vill ta sig ur på egen hand bör spjällen tas bort.

Kräver montering

.

Mer info


De vackra bilderna är tagna av vår kund Linda-Pauline. Ni kan läsa om Marseille möblerna på hennes blogg : http://lindapaulinesblogg.se/2013/february/barnrummet.html  .
Där hittar ni även många fantastiska bilder från en proffsig fotograf. Man kan helt enkelt inte sluta titta på dem.

Spjalsang Marseille hos Linda-Pauline